Kanonýr Lukáš Mráz dává branky jak na běžícím pásu, ale přednější jsou mu týmové výsledky

Podařilo se nám sehnat rozhovor s hráčem 4. kolo KP. Vítězem se stal kanonýr Lukáš Mráz, který loňský ročník vyhrál krále střelců v této soutěži a své střelcké schopnosti prokazuje i v ročníku letošním. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Povedl se Vám vstup do nového ročníku. Co jste od nové sezony očekával od Vašeho týmu?
Vstup do sezony se nám opravdu vydařil, nicméně bodů mohlo být asi víc. Zápas v Poříčí jsme mohli zvládnout lépe. Po loňské sezoně, kdy jsme se s Krajským přeborem seznamovali očekávám trošku klidnější ročník a hlavně lepší předvedenou hru. Hráče máme kvalitní a díky počtu bodů můžeme hrát klidněji.
Který dosavadní zápas byl pro Vás samotného zatím nejtěžší?
Nejde říci, který zápas byl nejtěžší. V této soutěži je těžký každý zápas, žádný soupeř není odevzdaný.
Proti kterému týmu se Vám hraje nejlépe?
Nemám konkrétně oblíbeného soupeře, proti kterému by se mi nějak dlouhodobě hrálo nejlépe. Mám rád soupeře a utkání, ve kterých hrajeme na brejkové situace, v tom je myslím naše největší síla.
V utkáni s Nespeky jste vstřelil dvě branky. Co byste k tomuto utkaní řekl?
V utkání s Nespeky, ve kterém jsem vstřelil dvě branky, musím říct, že to bylo jediné utkání ve kterém jsem si byl jistý od prvních minut, že vyhrajeme. Soupeře jsme zmáčkli a byli jasně lepší. Neproměnili jsme ještě další šance.
Poslední ročník jste vyhrál nejlepšího střelce soutěže. Myslíte, že si na Vás budou soupeři dávat větší pozor?
Ano vyhrál jsem sice nejlepšího střelce minulé sezony, ale je to zásluhou celého týmu. A když už se na mě soustředil soupeř, vznikalo tak více prostoru pro naše ofenzivní hráče, čímž pádem paradoxně vznikalo ještě více gólových šancí, ze kterých jsem se prosadil i já.
Chcete v tomto ročníku překonat svůj počet vstřelených branek z loňska?
Jsem hráč, který rád dává góly, to je pravda. Nicméně důležité je, abychom se fotbalem ve Hvozdnici hlavně bavili. Jsme dobrá parta a jestli bude střílet góly někdo jiný v týmu, budu taky spokojený. Nemám žádné cíle v počtu vstřelených branek, prostě když to tam bude padat, budu jedině rád.
Hrajete v útoku. Je Váš fotbalový vzor také útočník nebo někdo jiný a kdo tím hráčem případně je?
Nikdy jsem neměl žádné fotbalové vzory, snažil jsem se vždy hrát tak jak umím já. Ve hvozdnické kabině občas ale slýchávám, že jsem jako PIPO Inzaghi, né ovšem kvůli jeho kvalitám, ale počtu naběhaných kilometrů za zápas (smích).
Máte favority na postup a případně koho?
Favorita na postup zatím nemám. Je začátek sezóny a z vlastní zkušenosti vím, jak je to všechno dlouhé a hlavně po zimní přestávce jsou některá mužstva schopné tým naprosto přebudovat. Favorita na postup ani sestup tedy zatím nemám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.