V anketách nedáme nikomu nic zadarmo, vzkazuje Adam Šimek

K jakému hráči se přirovnává, jaké změny panují ve Stříbře po změně trenéra či čím to, že Baník v našich anketách dominuje? Čtěte!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíš vstup do sezóny?
Myslím, že vstup do sezony máme velmi podařený. Chtěli jsme brát nějaké body i proti Rapidu, ale přece jenom to byl první zápas a muselo si to sednout, doufám že teď si ale už formu udržíme a bude to jen lepší.
Vstupujete se změnou na trenérském postu. Co se tím ve Stříbře změnilo?
Tak já osobně jsem pod starým trenérem nastupoval pouze jeden rok ještě v 1.B třídě a pak jsem z kádru A týmu vypadl, ale pokud bych to měl hodnotit, tak se toho změnilo opravdu hodně (nejen ohledně trénování). Nejvíce mi ale chybí asi celková motivace k výkonu, kdy pod Pepíkem nešlo zápas odchodit, uměl kabinu nahecovat.
Jak ses do týmu dostal ty?
Ve Stříbře jsem nezačínal úplně od začátku, moje první fotbalové krůčky byly ve vedlejší vesnici. Pak jsem odehrál dorost v Plzni a když jsem dodělal školu a vrátil se zpět, tak mě lákalo si zahrát za Stříbro. Naštěstí jsem tady měl už nějaké kamarády, kteří mě do toho dostali, tak jsem to zkusil a od té doby už hraji jen ve Stříbře.
Síla kabiny je opravdu obrovská, nominace do ankety se takřka rovná vítězství v ní. Opravdu se na hlasování tak soustředíte?
To máš pravdu, síla kabiny je opravdu obrovská a také naše největší síla, ale hlasování - to je věc druhá. (smích) Tam nikdo nikomu nedá nic zadarmo. Takže Hřeba poctivě po každé sestavě kola napíše na naše dvě skupiny na FB a pak už se to nedá zastavit. Takže ano, docela se na hlasování spoluhráči soustředí.
Znamenala tvoje výhra nějaký příspěvek do klubové kasy?
Bohužel ano, my to vlastně děláme jen pro peníze do kasy. (smích) A pro mě, jakožto nováčka v krajském přeboru, to bude ještě o něco více.
Když tak sleduješ své spoluhráče, komu bys výhru v naší anketě, samozřejmě v souvislosti s rozhovorem a placením do kasy, přál z celého srdce?
To je těžké, přál bych to všem, ale kdybych měl vybrat, tak asi Tomáš Mráček, aby mu už nezbylo tolik peněz do hospody a mohl chodit na tréninky. A nebo Jakub Eliáš, ten má zase od našeho kapitána nastavené trochu jiné ceny a byla by pěkná dokopná. (smích)
Teď trošku k tobě. Co mimo fotbal děláš, když je čas?
Když vynechám fotbal, tak už mi moc času nezbývá, ale vždy si udělám čas ještě na přítelkyni a nebo posilovnu. A samozřejmě když je šance být někde s kamarády, tak taky neodmítnu.
Jaký jsi fotbalový fanoušek?
Fotbalový fanoušek jsem klidný a jen zřídka mě nějaká situace rozčílí.
Kdyby ses měl k nějakému hráči přirovnat, kdo by to stylem hry byl?
Vždy se mi líbili hráči, co na hřišti nechají všechno a makají celý zápas a nevynechají žádný souboj. Já bych se taky hodnotil jako poctivý hráč co plní především defenzivní úkoly. Takže třeba takový Dani Carvajal z Realu.
Chceš něco vzkázat do kabiny?
Rád bych poděkoval za hlasy. A můžou si spoluhráči být jistí, že až se dostanou do sestavy, tak do toho dám vše! (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.