Brankář a muž kola David Hampel se stal naším věrným fanouškem

Mužem 2. kola se stal podle hlasování hráč mužstva FC Dolní Benešov. Tak si tohoto skvělého gólmana představme blíže v následujícím rozhovoru! A začněme trošku netradičně touto kuriozitou. Ve fotbale nemusí jít vždy jenom o Slavii a Spartu, zajímavé věci se dějí i v té naší divizní úrovni! Nevěříte? Důkazem jsou následující řádky, přímo související s tímto mužem kola!

 

V letní přestávce se odehrála málo vídaná skutečnost mezi dvěma regionálními družstvy FC Hlučín a FC Dolní Benešov. Hlučínská, brankářská opora David Hampel se po nabídce z SFC Opava rozhodl v Hlučíně skončit. Hlučínští si naopak v divizním Dolním Benešově vyhlédli jednoho z nejlepších brankářů divize Ondřeje Kolenka. A hádejte,  co nastalo? Přesně tak – malá brankářská rošáda – Kolenko je v Hlučíně a Hampel pro změnu v Dolním Benešově. No uznejte – není to parádní řešení pro oba skvělé gólmany!!!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Věk, výška, váha, stav?
26 let,186 cm, 86 Kg, svobodný – ale pozor pro fanynky už „zadaný“
Post, fotbalový vzor, oblíbený klub?
Brankář, Luigi Buffon, Borussia Dortmund
Oblíbené jídlo, oblíbené pití?
Všechno – jsem ideální partner do života, Plzeň z tanku
Čím jezdíte, oblíbené auto, záliby?
Autem, nemám, tenis, četba
Fotbalová kariéra?
Dorost: FC Baník Ostrava, FC Hlučín Muži: Fotbal Jakubčovice, FC Hlučín, SFC Opava, FC Hlučín, FC Dolní Benešov – jak zpívá Jarek Nohavica – U nás žiju rád na severu a mám tu celou svoji kariéru!!!
Co fotbal v Dolním Benešově?
Super prostředí, příjemní lidé. Spoustu kluků znám z dřívějších dob, taky trenéra a tak jsem přišel do známého prostředí a cítím se jako doma.
V minulém kole opět remíza, a to díky tobě! Co ty na to?
Škoda, že jsme výkonem nenavázali na zápas v Opavě, - to bychom brali tři body, při vší úctě k soupeři.
Do Dolního Benešova jsi přišel zajímavým způsobem, co před tím následovalo a nelituješ toho?
Hodně už bylo uvedeno v úvodu tohoto rozhovoru. Tak jenom doplním své osobní pocity! Určitě nelituji, jsem moc rád, že ještě mohu hrát vysokou soutěž. V létě jsem se rozhodl skončit v Hlučíně, jelikož jsem dostal nabídku trénovat dorostenecké brankáře v SFC Opava. A díky tomu, že ještě zastupuji značku brankařských rukavic REGIO pro český a slovenský trh a věnuji se online marketingu, tak moje časová vytíženost je opravdu velká a zvažoval jsem i konec aktivní kariéry… To se ale nakonec po dlouhém letním odpočinku nestalo a tak jsem se rozhodl jít do Dolního Benešova. A už právě uplynulé dny potvrzují, že to bylo skvělé rozhodnutí.
Jak vidíš letošní podzim?
Podzim v divizi bude velmi zajímavý, je tam spousta nových mužstev a diváci se mají určitě na co těšit.
Na závěr nám prozraď své soukromé cíle, a kam bys to chtěl dotáhnout ve fotbalovém životě?
Za celý život jsem se naučil, že když nejde o život, tak nejde o nic. Takže můj hlavní cíl je být zdravý.
Sleduješ www.fotbalunas a co na to říkáš?
Tento portál znám, ale abych pravdu řekl tak jej moc nesleduji, takže i o tom, že jsem muž kola se dovídám až od realizačního týmu v Dolním Benešově. Teď už bezpečně vím, že jsem jeho trvalým a nedočkavým příznivcem.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.