Roman Halamka vstřelil hattrick po třech letech

V úvodním podzimním kole se povedlo největšímu srandistovi a komiku kabiny FC Transformátoru Počítky Romanu Halamkovi vstřelit na hřišti Osové Bítýšky hattrick. Naši čtenáři jej pak zvolili s velkou převahou hráčem 2.kola okresního přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Již po druhé jsi dostal od hlasujících fanoušků ocenění muž kola potěšilo tě to?
Koho by toto ocenění nepotěšilo, kord když je to první zápas v této sezóně.
Jsou to již dva roky od tvého prvního ocenění, fotbal tě pořád v těchto letech baví?
Stále mně baví dělat fotbalová radost. Pro super partu Počítek, pro trenéra Ptáčka, pro mecenáše Frantu Šustra a v neposlední řadě pro mojí milovanou ženu a mého ročního syna Románka a dceru Natálku.
Jak se připravovaly Počítky na letošní sezónu?
Tak jak už tradičně hodně dobrým a zajímavým soustředěním, kde na nás nenechal trenér tričko suché. (smích)
Ty jsi se nějak připravoval individuálně?
Já se připravuji spíše velkým nedělním odpočinkem, abych v mých skoro 38 letech zápas přežil. (smích)
Jak hodnotíš první podzimní zápas v Osové Bítýšce?
Soupeř na nás vlétl a než jsme se rozkoukali vedl po deseti minutách 1:0. Pak jsem nádhernou akcí po spolupráci s Alešem Kmentem vyrovnal, když jsem lobem překonal domácího brankáře. Bohužel hned z následujícího rozehrání nám soupeř vstřelil druhou branku. Smolně v poslední minutě první půle jsme poté inkasovali na 3:1. Šlo se do kabin a trenérova slova zněla jasně Přeci jim to nedáme zadarmo a zkusme na ně ve druhém poločase vlétnout. Jak se stalo hned po rozehrání mě našel krásným dlouhým pasem Fanda Toman a hlavou jsem nekompromisně poklidil míč do brány. Soupeř se nás hodně zalekl , začal bránit a při následné standartní situaci se míč ke mně odrazil a já vyrovnal na 3:3. Po dalších deseti minutách jsem měl další dvě obrovské příležitosti, které jsem neproměnil a do teď si je vyčítám. Kord když nám soupeř ve čtvrté minutě nastavení vstřelil branku na 4:3.
Příští kolo jedete opět ven do Bobrové, co od zápasu čekáš?
Bobrová je velice kvalitní tým. Za poslední roky máme u nich trochu fotbalového štěstí, a proto si myslím, že zápas bude vyrovnaný a rozhodne proměňování šancí. Můj tip je, že vyhrajeme, ale bude to těžké.
S jakým umístěním budete v Počítkách spokojeni tuto sezónu?
Můj sen při sklonku mé kariéry je být na bedně.Splnil se mi i jeden cíl a to, že nastoupíme v útoku s Františkem Šustrem. To se mi již splnilo v minulé sezóně a teď již můžu pomalu myslet na ukončení své bohaté kariéry v FC Transformátor Počítky a začít se naplno věnovat mé milované rodině.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.