Tomáš Krejsa: Nejlépe se cítím při zakončení hlavou

Nejlepší kanonýr okresu Tomáš Krejsa z Hradce nad Moravicí odpověděl na pár našich otázek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaké máte pocity, že jste se stal spolu s Radoslavem Urbanem nejlepším kanonýrem soutěže?
Tak pocity jsou to příjemné, co si budeme povídat. Urbimu samozřejmě chci také pogratulovat, je to střelec od pána boha, a jsem upřímně rád, že ho nebudeme příští sezonu muset bránit. (úsměv) Tak mu mohu přát, ať mu to příští sezonu střílí stejně.
Podařilo se vám vsítit tolik branek za jednu sezóny v dospělém fotbalu? Jaký je váš dosavadní rekord?
V dospělém fotbale, i vzhledem k mému postu, nikoliv. Ale je to zásluha celého mužstva, které to celou sezónu hrálo víceméně na mě a jsem rád, že jsem se jim těmi góly alespoň trochu zavděčil.
Pamatujete se ještě na svou první branku v dospělém fotbale?
Ano pamatuji, bylo to za můj srdeční tým Řevnice.
Který letošní gól považujete za nejpěknější, a který za nejšťastnější?
Za nejpěknější a zároveň i nejšťastnější považuji gól proti Minervě na jejich hřišti, kdy se mi povedlo přelobovat gólmana téměř z půlky. Tenhle gól si budu pamatovat do smrti, protože takový gól jsem totiž ještě nikdy nedal a pochybuji, že ještě někdy dám.
Vy střílíte gól prakticky ze všech pozic. Kde je vaše typické místo, ze kterého střílíte branky nejraději?
No padá mi to tam zatím téměř odkudkoliv, ale nejlépe se cítím při zakončení hlavou, a pak při standardních situacích. (úsměv)
Kdo byl vaši dvorním nahrávačem?
Dvorních nahrávačů máme v týmu více, takže bych nikoho nechtěl moc přechválit. Celý tým mě zásoboval skvělými nahrávkami.
Která neproměněna šance vás letos nejvíc mrzí?
No z hlavy si vybavím asi šanci ve Vřesině, kde kdybychom uhráli bod (5:4), mohli jsme postupovat nyní z první pozice. Takže asi tahle, ale určitě jich bylo více.
Co očekáváte od nové sezóny, kdy budete hrát vyšší soutěž?
Očekávám velmi kvalitní mužstva, která se budou snažit hrát kvalitní fotbal, což našemu mužstvu svědčí. Neočekávám, že budeme schopni hned hrát o čelo, ale věřím, že kvalitu máme na to, abychom hráli v horní části tabulky, mužstvo na to máme.
Jaké plány máte přes léto?
Teď jsem měl dlouhou dovolenou s rodinou, jinak to bude samozřejmě fotbal a moje milované rybaření. Děkuji za rozhovor a všem týmům přeji hodně štěstí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.