Aleš Lasák: Cíl v podobě záchrany jsme splnili

Minulý ročník s námi zhodnotil vedoucí týmu Kobeřic Aleš Lasák. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte uplynulý ročník?
Náš úkol jsme splnili, a soutěž jsme zachránili, i když ke konci jsme to kvůli kartám museli lepit dorostenci. Přesto jsme spokojeni.
Co říkáte na to, že jste v uplynulé sezóně získali nejvíc žlutých a červených karet?
Díval jsem se na ten článek a zhrozil jsem se. Nevypadalo to moc pozitivně, ale bohužel máme hráče s horkou hlavou. Zkusíme na tom zapracovat, ale pochybuji, že se to u některých zlepší.
Kdo patřil k oporám týmu?
V obraně to byl David Mrva. Ve středu zálohy držel prapor Pavel Hlawenka a v útoku nám hodně pomohl Vojtěch Malchárek, který sice neodehrál dost zápasů, ale dal nejvíce branek.
Plánujete posílit mužstvo?
Jelikož áčko sestoupilo, a někteří jejich hráči nechtějí hrát nižší třídu, budou muset za áčko hrát někteří kluci z béčka, a tudíž bude béčko hrát asi se slabší sestavou. Hráčů máme dost, takže soutěž odehrajeme. Říkám, ale zatím vše není jisté jak to bude.
Jaká bude letní příprava?
U nás se začíná po sportovní slavnosti, která je příští víkend. Příprava vypadá tak, že se trénuje s áčkem. V období dovolených mají kluci z béčka individuální tréninky, a ti co chtějí zamakat chodí na tréninky A týmu. Přípravné zápasy určitě nějaké odehrajeme s okolními vesnicemi jako jsou Sudice, Strahovice apod.
Jaký byl váš nejpovednější zápas a naopak ten nejméně povedený?
Nejméně povedený byl zápas doma s Bělou, kde jsme podali katastrofální výkon. Nejlepší zápas jsme odehráli na startu jarní sezóny v Malých Hošticích, kde jsme je jednoznačně přehráli a zaslouženě zvítězili.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.