Tomáš Rubý: Rádi bychom bojovali o postup

Sezónu s námi zhodnotil trenér Jakartovic Tomáš Rubý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte právě skončenou sezónu?
Půlka sezóny byla kvalitní, bohužel na jaře jsme měli mnoho hráčů zraněných a museli jsme to dávat dohromady i s hráči dorostu a bylo to takové divoké. Po půlce sezóny jsem byl s umístěním spokojen a ve druhé polovině hrál mančaft na to, na co měl a celkově jsme se sedmým místem spokojeni.
Ve vaší brance se vystřídalo docela dost brankářů. Čím to bylo způsobeno?
Na podzim se nám bohužel zranil Michal Janecha, my jsme byli nuceni hledat za něho náhradu. Postupně se v brance vystřídali Tomáš Rubý, David Barták a Radim Holub. Pak jsme získali Roberta Kučerku, který u nás chytal asi před třemi nebo čtyřmi roky. Na konci sezóny jsme do branky dostali i dorostence Matěje Hrušku, který si vedl docela slušně. Myslím si, že tím jak jsme hledali gólmana, jsme i některé zápasy prohráli.
Kdo patřil mezi tahouny týmu?
Spoléhali jsme se na Radka Urbana, který dával góly. Kamil Palkovič byl jeho dvorním nahrávačem a společně s Urbanem tvořili hlavní útočnou sílu týmu. Dalším důležitým článkem byl Břetislav Malček, kterého jsme po pěti zápasech přesunuli na stopera, kde odehrál famózní zápasy a díky němu jsme skončili na sedmém místě.
Máte vytipované posily?
Máme rozjednáno sedm nových hráčů. Hlavní posilou by měl být Jan Tkadleček ze Štítiny, který by měl vytvořit úderné útočné duo s Radkem Urbanem. Dále by měli přijít dva kluci z Minervy a dva kluci z Vávrovic. Jediný, kdo odchází je Kevin Postřimovský do Slavie Opava. Po tomto posílení uvažujeme o tom, že bychom rádi bojovali o postup do 1. B třídy.
Jaká bude letní příprava?
Začínáme v pátek 14. července a hned následující víkend máme turnaj v Jakartovicích, kde sehrajeme pět zápasů. Týden na to hrajeme proti Zlatníkům. Další zápasy máme rozjednané. Chceme však každý víkend do startu sezóny odehrát jeden zápas.
Který zápas byl nejpovedenější, a který naopak nejméně povedený?
Nejméně povedený byl poslední podzimní zápas v Kobeřicích, kam jsme přijeli jako mistři světa, a dostali jsme pořádný výprask. Za nejvíce povedený považuji domácí zápas se Stěbořicemi a Hradcem. Dále hodně rád vzpomínám na svůj první zápas na střídačce Jakartovic, kdy jsme remizovali v Hlavnici.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.