Václav Chromečka: Byl na spadnutí přestup Milana Baroše, ale Martin Knopp ztratil telefon se všemi kontakty

Přinášíme rozhovor s dobroslavickým Václavem Chromečkou, který nám zhodnotil postupovou sezónu Dobroslavic, průběh oslav, ambice v okresním přeboru apod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zdravím, předně gratuluji k postupu. Jaké byly oslavy?
Dobrý den a děkujeme. Oslavy ihned po utkání se Sudicemi, kdy se nám v poslední minutě podařilo vystřelit titul, byly hodně spontánní. Myslím, že jsme tomu ani pár minut nevěřili, ale oblékli jsme mistrovská trička a zahájili dlouhé oslavy. Ihned na hřišti proběhly nějaké doutníčky a samozřejmě šampaňské. Prostě klasika.
Máte nějakou zajímavou příhodu z oslav?
Určitě stojí za zmínku stříhání do hola Tomáše Vovese. V půlce procesu se vybily baterky od strojku a Vove vypadal, jak debil. (smích) Po nějaké době se splašily nové a stříhání bylo dokončeno.
Byly předsezónní ambice postupové?
Nechci mluvit za kluky, protože jsem zde od začátku nebyl, ale tak nějak si myslím, že s každým dalším zápasem, kdy jsme drželi první příčku, jsme už prostě na postup mysleli a chtěli ho.
Kteří noví hráči do týmu přišli, a kdo byl podle vás osou týmu?
Tým zahájil sezónu na ose okolo Dalibora Vůjtíka, Jana Stupky, Davida Rathouského a Jakuba Kleknera. Později jsme se k týmu připojili já a Tomáš Voves a podle mě jsme tým pěkně doplnili. Nesmím zapomenout také na magický příchod Marka Vajdy, který se později ukázal jako klíčový.
Kdy jste začal pevně věřit, že postoupíte?
Už když jsme na podzim slavili půlmistra, tak jsem věděl, že na to máme. Měl jsem spíše strach z pověstného usnutí na vavřínech, ale po jarním domácím zápase s Bohuslavicema, které utřeli 3:0, jsem věděl, že už se nám to povede.
Koho jste považoval za vašeho největšího konkurenta?
Právě Bohuslavice, ale ty jsme vyřadili ze hry. Ale jednoznačně nejlepším týmem, se kterým jsme měli problémy, byly doma Sudice.
Který zápas se Dobroslavicím povedl nejlépe, a který nejhůře?
Nejvíce si ceníme asi výher v zápasech, ve kterých jsme prohrávali a samozřejmě toho zápasu se Sudicemi, kdy jsme prostě všichni věřili do konce, že remízu urveme. A nejhorší výkon jsme asi podali v tom posledním zápase s Darkovicemi B, ve kterém nám už o nic nešlo.
Jaká vás čeká letní příprava?
To je spíše otázka na vedení klubu. Dostalo se ke mně, že kondiční blok podstoupíme v lese u hřiště a herní část už nás čeká v teplém Španělsku, ale nevím, co je na tom pravdy. Necháme se překvapit.
V okresu teď bude hrát pět nových celků. S jakými ambicemi do něj půjdete?
S kluky se o tom samozřejmě bavíme, a nějaké představy si malujeme. A všichni se shodneme asi na tom, že když bude více tréninku, tak můžeme hrát střed tabulky v suchém triku. A ostatní týmy vůbec nesledujeme.
Plánujete nějaké posily?
Tady je potřeba zeptat se klubového skauta a manažera Martina Knoppa, který má na starost dlouhá vyjednávání s potencionálními posilami. Prý už byl na spadnutí přestup Milana Baroše, ale Martin Knopp ztratil telefon se všemi kontakty a tak se nemohl s Barym spojit. Škoda, ale věřím, že aspoň jedno zvučné jméno přijde.
Odpočinete si nějak od fotbalu přes léto?
Není třeba odpočívat. Na jaře jsme hráli jen zápasy a vůbec netrénovali. Myslím, že tohle nás neunavilo. Osobně určitě budu hrát pravidelně golf a věnovat se přítelkyni.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.