Tak znáte to, pití je důležité, míče se taky samy nenafouknou, vtipně komentuje svou roli v týmu vítěz kola Jakub Vajai - 30.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 30. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství Kubo, jaké jsou tvé pocity?
Jsem rád, že to vyšlo a vyhrál jsem to. Takže pocity jsou určitě dobré.
Ten váš chlumčanský trojlístek (L. Tomášek ml., J. Havlík, J. Vajai – pozn. redakce) postupně vyhrál, opláceli jste si hlasy?
Ne to ne, maximálně jsme poslali hlas, když někdo z nás zjistil, že je v sestavě kola, ale spíše se vždycky navzájem vysmějeme, protože jeden druhému nepřeje nic hezkého. (směje se)
Popiš nám svůj výkon proti Nepomuku a zhodnoť utkání vlastními slovy.
Myslím, že můj výkon byl standardně skvělý. (směje se) Ne byl to hlavně dobrý týmový výkon, protože i v oslabení, jsme dokázali zápas vyhrát. Zápas proti Nepomuku hodnotím velice dobře, až na to časté přerušování hry.
Si spokojen s celkovým umístěním svého týmu nebo si myslíš, že máte na víc?
Tohle je ideální umístění. Těžko říct, zatím jsme spokojeni tady v 1.A třídě. Příští sezónu, jestli přijdou posily, tak možná bychom přihlíželi i postupu, ale to je dlouhá doba ještě.
Máš nějaký rituál, který tě naladí na zápas?
Dám přednost srandičkám před nástupem na hřiště než nějakému rituálu.
Jaké je tvá hlavní role v týmu?
Tak znáte to, pití je důležité, míče se taky samy nenafouknou, když si chceme na tréninku kopnout, tak kužely a rozlišováky se taky hodí, občas přinesu i překážky.
Prozradíš nám něco na své spoluhráče?
No není ani co, spíš je to tam samý vtípek a já ani nevím kterému se smát dřív. Občas už mi z toho bolí i břicho.
Kde si fotbalově vyrůstal?
K fotbalu mě přivedl děda s tátou a začínal jsem tady v Chlumčanech, pak jsem odešel hrát do Přeštic, kde jsem strávil asi 2 roky i se svým spoluhráčem Tomášem Lukáškem, z Přeštic jsem šel do Vejprnic, kde jsem také hrál se svým spoluhráčem Honzíkem Havlíkem, který taky teď hraje v Chlumčanech. Z Vejprnic jsem zamířil do Viktorie Plzeň. A teď jsem zase v Chlumčanech.
Jaký je tvůj oblíbený klub?
Nějak oblíbený klub nemám, spíš fandím dobrému a hezkému fotbalu, ale nejblíže mi je asi Barcelona.
Máš nějaký fotbalový sen, kterého bys chtěl dosáhnout?
Určitě by byl skvělý sen zahrát si po boku třeba Messiho nebo Ronalda a občas jim dát housle, ale tak určitě hrát na nejvyšší úrovni kam bych se mohl dostat a fotbalem si i vydělávat, ale to jedu spíše pusou, než abych pro to něco dělal.
Jaká je tvá nejsilnější fotbalová vzpomínka, na kterou nikdy nezapomeneš?
Určitě turnaj All Stars Cup, kde jsme byli s Viktorií Plzeň. Myslím, že jsme sice skončili předposlední, ale byla to obrovská zkušenost zahrát si proti týmům jako je Olympique Marseille, Atlético Madrid, Sporting Lisabon, Inter Milán a další…
Co si dáš nejraději k jídlu a k pití?
Není nad vychlazeného ruma nebo pivko. Nebudu náročný, takže k jídlu steak s kroketami.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.