ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 26.kolo | 1.B třída sk. A, Michala Flöringa rozběhávání před zápasem unavuje.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Michal Flöring potřetí hráčem kola

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k titulu hráče kola. Váš pokladník z vás asi musí mít asi radost, že?
Já děkuji za gratulaci a samozřejmě musím nejvíce poděkovat lidem, kteří mi opět poslali hlas. Je to již potřetí, což pro mě samotného je překvapení a jsem za to velice rad... Myslím, že náš pokladník Milouch měl radost. Byla to pro mě první půl sezona strávená ve Frymburku a podle toho co mě to stalo, tak jsem tam měl započítanou snad každou položku, kterou v tom svém notesu na pokuty má (smích). Tohle ale k tomu patří a zaplatil jsem to rád. Horší už to byt nemůže (smích).
Jak jste viděl utkání v Ledenicích vy?
Do Ledenic jsme odcestovali v dosti oslabené sestavě. Bylo nás jedenáct a zápas se taky podle toho odvíjel. Ledenice byly celý zápas lepším týmem, měly spoustu šancí, které naštěstí pro nás neproměňovali. Možná tam bylo z jejich strany trochu podcenění, možná to bylo tím, že se hrál poslední zápas a ta koncentrace nebyla taková. Nakonec zápas skončil "jenom" 3:2 , což byl pro nás nakonec dobrý výsledek.
Jak byste zhodnotil fotbalové jaro ve Frymburku?
Myslím, že sezonu můžeme hodnotit pozitivně. Uhráli jsme 40 bodů, což není spatné. Máme poměrně úzký kádr a to se projevilo hlavně na jaře. Zranilo se nám par hráčů, byly tam pracovní omluvenky a bodově už to nebylo takové, jako na podzim. Zase ale nastupovali mladší hráči, kterým je teprve 16-17 let, teprve se učí dospělému fotbalu a to je pro nás důležité.
Už se v týmu probírá letní příprava popřípadě příchody či odchody?
Letní přípravu začneme někdy v polovině července a trénovat budeme dvakrát týdně. Příchody už se nějaké řeší a věřím v to, že to dopadne všechno dobře a kluci k nám přijdou.
Co jako Sparťan říkáte na poslední dění v tomto klubu, ať už realizační tým nebo transfery hráčů?
Jsem na to hodně zvědavý, přišel trenér z Itálie, dovedl si sebou půlku realizačního týmu, přišlo zatím sedm nových hráčů. Snad si to všechno co nejdřív sedne, hráči se brzy adaptují a Sparta udělá konečně titul (smích). Slavie i Plzeň taky hodně posiluji, takže už se těším na novou sezonu, která může být hodně zajímavá.
Máte nějaký rituál před zápasem?
Rituál žádný nemám. Dřív jsem nějaký měl, ale věkem jsem od toho upustil. Teď už snad se před zápasem moc nenajíst, abych se mohl trochu hýbat a moc se nerozběhávat. Spíš mě to unavuje (smích).
Užil jste si dokopnou, byla povedená?
Dokopná byla povedená. Pro mě ve Frymburku první a já si ji užil. O půlnoci jsme měli velice zajímavou soutěž v jízdě na kole mezi stoly, kde jsme se se opravdu pobavili. K ránu mi pod okny velice pěkně zazpívali trenér ČUDLA s Budou a Šíšou, takže já myslím, že dobrý (smích).
V posledním rozhovoru jste si přál aby titul získala raději Plzeň než Slavia. To se vám nevyplnilo. Vyslechl jste si hodně od od vašich známých, kteří fandí sešívaným?
Samozřejmě jsem si nějaké narážky vyslechl, ale čekal jsem to horší... (smích)
Jaký váš zápas na vás nejvíce zapůsobil?
Tak jestli myslíte v téhle sezoně, tak určitě venkovní zápasy v Dřítni a v Loučovicích. Oba zápasy jsme po prvním poločase prohrávali 3:1 a 4:0 a v prvním případě jsme ho dokázali otočit a zvítězit 4:3. Ve druhém to nakonec skončilo 4:4... V obou utkáních jsme ukázali charakter a bojovnost týmu s výsledkem ještě něco udělat, i když se zdálo, že už je rozhodnuto.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.