V posledním kole se blýskl hattrickem Ondřej Kišš, který zároveň opanoval anketu Muž kola

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Ondřej Kišš z Dívčic, který se obstaral všechny tři branky svého týmu v závěrečném kole proti Kolodějím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondřeji, gratuluji k výhře v anketě Muž kola. Máte radost, že jste se stal vítězem a kdo se podle vás postaral o největší porci hlasů?
Děkuji za gratulaci. Ano, stát se vítězem je skvělý pocit. Věřím, že na počtu hlasů se převážně podílel celý tým a i kamarádi, takže všem patří velký dík.
Změní se vítězstvím v naší anketě vaše tréninková morálka nebo budete dál ctít pravidlo, kdo trénuje, ten si nevěří?
Tak moje tréninková morálka je docela bídná. (smích) Bohužel s tréninky se mi kříží i futsal, takže je těžké stíhat vše. Samozřejmě jak je volno, není co řešit.
V závěrečném kole jste přivítali poslední tým tabulky z Koloděj. Nehrozilo, že byste soupeře podcenili a zápas nezvládli, jako se vám třeba stalo s Chrášťany?
Tak Chrášťany a Koloděje jsou zcela jiná kategorie hráčů. Chrášťany jsou velice nebezpečné při napadání a atakování, což potvrzuje i úraz Libora Waldhausera. S Koloději máme velice dobrou bilanci. Hrál jsem proti nim třikrát a vždy z toho byly 3 body. Bohužel v našem týmu máme velikou marodku, tudíž muselo proběhnout několik změn v sestavě, například Štěpán Hájek na hrot, kde si i přesto vedl na výbornou. K podcenění by ani nemohlo dojít, protože nás kupředu hnala tribuna našich marodů a kamarádu, takže jsme vlastně byli kompletní. (smích)
V prvním poločase jste si vytvořili dvoubrankový náskok a další šance neproměnili. Vy jste pak zkompletoval ve druhém poločase hattrick. Byl to podle vás bezstarostný zápas nebo vás soupeř něčím překvapil?
Od začátku zápasu jsme měli jasně navrch, kdy jsme si postupně vytvářeli šance. Rychlé dvě branky nás i tak nutili vytvářet protiútoky, ale bohužel se nám je nepodařilo proměňovat. Kolodějští nás ohrozili s přímého kopu, který jsme si naneštěstí srazili do vlastní branky. Ze strany Kolodějí to bylo jinak vše, tudíž zápas byl jasně v naší režii.
Jak už jsem zmínil, postaral jste se o všechny tři branky vašeho týmu. Která z nich byla ve vašich očích ta nejhezčí?
Nejhezčí gól byla jasně první, kde patří velký dík naší záloze. Kluci roztáhli hru, přičemž hostující obrana hlídala právě je a tím mi dovolili udělat takřka sólo přes půlku hřiště, kde mi stál v cestě jen brankář, kterého jsem obstřelil k levé tyči.
Sezonu jste zakončili na pátém místě. Odpovídá umístění vašim ambicím nebo jste pomýšleli na vyšší příčky?
Naše ambice byly jasně postoupit, proto já i celé mužstvo máme co dělat, aby nadcházející rok byl úspěšný.
Kdo byl ve vašem týmu podle vás největším tahounem a proč?
Tak jasná hvězda týmu je Hezi (Pavel Hezoučký), který je náš mentor a burcovník. (smích)
Kde jste s fotbalem začínal a kdo je vaším fotbalovým vzorem?
Mojí fotbalovou školkou se stala Bechyně, kde jsem prožil jak postupy, tak i sestupy. Vzorem je pro mě jasně nizozemský veterán Ruud van Nistelroy!
Zjistil jsem, že kromě fotbalu rád rybaříte. Rybáři bývají většinou tiší, je to i váš případ? A jaká další aktivita vyplní váš volný čas?
Tak rybaření je moje srdcová záležitost, doopravdy se říká tišší blázni. Samozřejmě u ryb to platí i pro mě, jiná stránka je fotbal, kde emoce dělají své a pak semnou nehne ani náš trenér. (smích) Aktivit mám spousty, ještě nedávno jsem skoro všechen čas trávil doděláváním bydlení, ale teď už to je převážně rodina.
Spekuluje se, že bude zrušena IV. třída a tím pádem by se rozšířila o další týmy III. třída. Bral byste větší porci zápasů nebo vám vyhovuje současný stav?
Větší porce zápasů bude určitě náročnější, každopádně úroveň se zase posune dál. Ve IV. třídě byly týmy jako Kamenný Újezd či Ševětín, kteří propluly tabulkou na prvních dvou pozicích. Kameňák dokonce bez jediné porážky, takže se máme na co těšit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.