Jediná možnost, že se vrátím na trávník, je v dresu Arsenalu, říká Muž kola Libor Blažečka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 30. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Libor Blažečka z Oseka, který se ve svém posledním zápase podílel jednou brankou na vítězství proti Želči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Libore, na úvod gratuluji k výhře v anketě Muž kola. Chtěl bys touto cestou někomu poděkovat za hlasy a jsi rád, že si se stal vítězem právě ty?
Chtěl bych poděkovat rychlému připojení k internetu v obci Osek a k mnoha založeným účtům Honzy Hocha. A rád za výhru v anketě Muž kola nejsem.
V posledním kole jste přivítali druhý tým tabulky ze Želče. Chtěli jste soupeře nějak zaskočit, nebo jste šli do poslední zápasu s cílem užít si závěrečné minuty uplynulé sezony?
Chtěli jsme udělat na poslední zápas na hostování Jardu Plašila z Bordeaux, ale bohužel to nevyšlo, takže jsme hráli v sestavě, jaká byla.
V 5. minutě jste otevřel skóre zápasu, popsal byste vaši branku našim čtenářům?
Běžel jsem bez balonu, potom jsem dostal přihrávku od Skřeta z Mordoru (Sebastián Hosnedl), zavřel oči a vystřelil, nic světoborného to nebylo.
Zápas jste nakonec dovedli do vítězného konce a rozloučili se sezonou vítězně. Jaká byla uplynulá sezona ve vašich očích?
Oči mě bolely celou sezónu hlavně z vlastních výkonů.
Pro vás byl zápas se Želčí fotbalovou rozlučkou. Je to definitivní rozhodnutí, že pověsíte kopačky na hřebík? Budete po konci kariéry zastávat nějakou funkci u týmu nebo si budete zápasy vychutnávat s pivem a klobásou v ruce?
Jediná možnost, že se vrátím na trávník je v dresu Arsenalu. Uvidím, jestli Arsene Wenger zavolá. Jinak jsem chtěl funkci živočicháře, ale ta v Oseku není takže, nic.
Jaké byly vaše fotbalové začátky a kdo byl vaším fotbalovým vzorem?
Do 10 let jsem věřil, že budu super fotbalista. V 11 letech jsem zjistil, že ze mě bude průměrný fotbalista a tak se i stalo. Můj vzor je Jarda Plašil.
Jaké jsou vaše další koníčky kromě fotbalu?
Všechno kromě fotbalu.
Vybral byste vaše nejlepší fotbalové momenty, na které budete rád vzpomínat?
Všechny momenty, když jsem nenastupoval v základní sestavě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.