Tři porážky náladu v týmu nezhoršily, ujišťuje Jan Sládeček

Dal Velkému Březnu krásný gól z přímého kopu. Na body to ale nestačilo. Mojžířský Jan Sládeček se stal Hráčem 25. kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se Hráčem kola. Potěšilo vás takové vítězství?
Určitě potěšilo, vůbec jsem to nečekal a zrovna se to sešlo i s pěkným gólem z přímáku, který se mi povedl.
Máte za sebou porážku ve Velkém Březně. Jak utkání zpětně hodnotíte?
Jak už říkal vedoucí, chybělo nám hned několik hráčů a na zápase to bylo znát. "Velkáč" byl proti nám určitě nabuzený a využil našich zaváhání a udeřil vždy z rychlého přechodu.
Poslední tři zápasy jste prohráli. Čím to?
Byly to vždy těsné prohry, které nám naštěstí nijak neublížily, takže ani náladu v týmu to nezměnilo. Teď si snad napravíme reputaci.
Jak se vám hrají domácí zápasy, když máte v zádech početné mojžířské publikum?
Fanoušci jsou naším dvanáctým hráčem. Jejich povzbuzování je slyšet a hraje se pak ve větší pohodě a s větší chutí. Jsme rádi, že je máme, a že stále chodí v hojném počtu.
Poslední zápas hrajete doma s Rumburkem. Hádám, že se chcete loučit vítězstvím...
Do tohoto zápasu půjdeme se stoprocentní chutí a touhou po vítězství. Jednak je to poslední domácí zápas a jednak poté máme dokopnou, takže chceme mít určitě co nejlepší zakončení sezony a pořádnou chuť na pivo.
Je jasné, že skončíte na třetím místě. Pro Mojžíř parádní sezóna, je to tak?
Pro Mojžíř je tohle, podle mého, nejlepší sezona v této soutěži. Třetí místo je nádherné a dokázali jsme hrát i vyrovnané, ne-li lepší zápasy i s vedoucími v tabulce. I naše "Béčko" skončí nejhůř na čtvrtém místě ve druhém třídě, a to je také krásný úspěch.
Jak na vás zapůsobila letošní úroveň I.A třídy?
Letošní sezona přinesla spoustu zajímavých a nečekaných zápasů, kdy se nedalo jasně říci, kdo který zápas vyhraje. Týmu byly vyrovnané a zápasy měly kolikrát úroveň.
Těšíte se na letní pauzu? Co budete podnikat?
Určitě těším, plánuji dovolenou, pořádný odpočinek a relax od všeho. Ale zase takové volno, si myslím, nebude. Tým se určitě začne brzy připravovat na další sezonu, abychom si udrželi podobné postavení a výkony jako v té letošní
Co děláte, když zrovna nehrajete fotbal?
Mimo fotbal mám bohužel práci, která mi zabírala spoustu času, že kolikrát ani nebyl ten čas na tréninky. Ale to se snad brzy změní.
Máte nějaký fotbalový, potažmo sportovní vzor?
Jako malý jsem měl několik vzorů. Například Ronaldinha, Henryho. Dnes už všechny "dávné hvězdy" nehrají a nebo nejsou tak vidět a už to není co bývalo. Jinak dnes už je spousty kvalitních hráčů a každý má jiné přednosti a schopnosti, takže teď už žádný vzor nemám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.