Mužem kola se stal Sebastian Hosnedl, který rozhodl vítěznou trefou zápas v Olešníku

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 29. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Sebastin Hosnedl z Oseka, který vyhrál podruhé v jarní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Sebastiane, na úvod gratuluji k výhře v anketě Muž kola. Pro vás je to již druhá jarní výhra v této anketě. Jak to zhodnotí pokladník týmu?
Děkuji, už to tam mam napsané, ale na druhou stranu se za to opijeme na dokopný. (smích)
Vašemu týmu se před zápasem v Olešníku nedařilo. Dva zápasy a 11 inkasovaných branek. Byly předchozí zápasy vždy o tom, že se vám nepodařilo dát první branku, ačkoli šance byly nebo se prostě nedařilo celkově?
Podle mě se nedařilo celkově, ani jsme se nějak nesešli. Hráli hráči, kteří moc netrénují, a vždy jsme dostali první blbé góly a to nás asi položilo.
V zápase s Olešníkem jste se mohli v případě vítězství dostat před svého soupeře a to se vám nakonec podařilo. Byl zápas náročný, překvapil vás něčím soupeř?
Oba hrajeme na spodku tabulky, takže body pro oba týmy důležité a na konec jsme je brali my. Zápas byl náročný hodně, protože bylo velké horko a už ke konci docházely síly.
Vy jste dal v utkání vítěznou branku. Popsal byste ji našim čtenářům?
Náš brankář “Buffon“ vykopl dlouhý míč a já sem věděl, že to směřuje na mě. Obránce vystoupil proti míči, ale netrefil ho. Já to riskl, takže sem čekal už za obráncem, a když se ke mě míč odrazil, tak už sem šel v podstatě sám na bránu a přehodil jsem brankáře.
Dlouho se nevědělo, jak to bude se sestupy z Krajského přeboru. Teď se situaci zamotává natolik, že do soutěže mohou postoupit až čtyři týmy z I. A. třídy (Dražice, Nová Včelnice, Sokol Sez.Ústí, Veselí n/Luž.). Kdo podle tebe by mohl být černým koněm soutěže, jako letos Protivín nebo loni Katovice?
Myslím si, že Dražice nebo Veselí n/Luž., protože minulý rok KP hráli a už mají nějaké zkušenosti, ale že by z nich skončil mezi nejlepšími pěti týmy soutěže, tak to si netroufám říct.
Naopak do divize míří Soběslav. Je to podle vás tým, který si postup zaslouží, nebo jste měl jiného favorita?
Určitě si postup zaslouží, hrají pohledný fotbal a teď v kraji nemají konkurenci
Který okamžik byl tím nej ve vaší dosavadní fotbalové kariéře?
To nevím asi na něj stále čekám. (smích)
Je v šatně Oseka někdo, kdo se podobá nejznámějším postavám ze seriálu Okresní přebor nebo nyní Vyšehrad?
No zrovna moje životospráva před zápasem není úplně skvělá. (úsměv) Ale že by byl někdo stejný, to se říct nedá.
V posledním kole přivítáte na domácím hřišti druhou Želeč. Na co si dát pozor, aby jste se sezonou rozloučili s bodovým ziskem?
Nesmíme dostat nějaký blbý gól a uhrát nějaké body, aby se pak na dokopný dobře pilo. (úsměv)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.