Radek Hanousek zažívá po narození syna a titulu Slavie rok snů, který může korunovat prvenstvím Bavorovic

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Radek Hanousek letos odpovídá již počtvrté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji již ke čtvrtému titulu hráče kola. Nezevšedněla vám už ta vítězství?
Díky moc pane redaktore, za chvilku bychom si už asi mohli i tykat (smích). Z vítězství mám opět velkou radost, alespoň bude na co ve stáří vzpomínat. Všem vám moc děkuji za hlasy!
Jaký byl zápas s Kameňákem vašima očima?
Myslím si, že to bylo docela pěkné utkání. Kameňák přijel bojovat a asi do 35.minuty se jim to dařilo. Do půle jsme dali, ale dva rychlé góly a pak nám to tam ještě napadalo ke konci, takže za mě spokojenost!
Stále platí, že byste po dvaceti gólech ukončil kariéru? Nebudete například s Chlumem střílet raději míče přes plot?
Do Chlumu pojedu dát svůj dvacátý gól pro svojí rodinu. Jestli se mi to opravdu podaří, tak asi kariéru opravdu ukončím a rovnou zůstanu v Chlumu u Třeboně (smích).
Zmínil jste se, že doufáte, že "Grany" penaltu zahodí a trenér vás pak osloví. Přál jste neúspěch i bratrovi v Chvalšinách?
Já přeji každému z našeho týmu jen to nejlepší a bráchovi obzvlášť!!! Nedal penaltu, ale pak vše napravil golem a to je to nejdůležitější.
Užíval jste si oslavy slávistického titulu po dlouhé době?
Oslavy byly neskutečné a dlouhé, ještě teď se moje červeno-bílé játra ze všeho dostávají! Dostal jsem lístky přímo od Škoďáka, takže jsme byli s taťkou přímo na hlavní tribuně na Strahově a vedle nás seděli hráči Slávie co se na hřiště nedostali.Taťka se z toho ještě teď budí ze spaní (smích) a každý den si pozpěvuje slávistické pokřiky, už zblbnul i mamku a mého tříměsíčního syna (smích) .
Co zatím říkáte na posily sešívaných a dění u rivala ze Sparty?
Posily zatím super. Je dobře, že do české ligy začaly chodit i zvučná jména. Mohlo by to prospět českému fotbalu.Co se týče Sparty, je super,že takhle posiluje mohla by zase obhájit to krásné třetí místo,budu jim držet palce (smích).
Dvě kola před koncem je titul z 1.B. ve vašich rukou. Stále ještě potencionální výhru neřešíte?
Máte pravdu, je to už hodně blízko. Kdyby se to povedlo, byl by to pro mě opravdu rok snů... Narodil se mi krásný kluk, Slávia vyhrála po 8 letech ligu (MISTŘI MISTŘI (smích) ) a teď ještě ten postup...
V minulém rozhovoru jste slíbil, že příště prozradíte čí byly drogy v kabině. Zmínil byste i jaké?
Tak jména určitě prozradit nemůžu, to by asi vedení klubu kluky vyhodilo z klubu (smích). Ale jsou zápasy, kdy Šáfa a Venca Jaky přijdou na zápas strašně vytlemení, na další zápas jsou zase smutní a pak třeba oba vůbec nemluví. Co je to za drogy fakt nevím,ale musí to být opravdu nějaký kvalitní materiál z Mexika (smích).
Posledně jsem se vás ptal na zimní přípravu. Řešíte už nějak tu letní?
Zatím vůbec neřeším, co bude.Chci úspěšně dohrát a hlavně vyhrát soutěž a pak se uvidí co bude dál!
Co jste říkal na finále ligy mistru?
Na finále jsem se těšil,ale ještě víc jsem se těšil na tu krásnou znělku,kterou už zanedlouho uslyšíme v edenu. Už mi zase buší srdce (musím si dát na uklidnění rumíčka (smích) ).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.