ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Za tři minuty by si ani manželka se mnou toho moc neužila …, říká ke svému debutu Tomáš Popelář

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Dobrá duše starobělského oddílu Tomáš Popelář poskytl naší redakci rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře. Bude Vás to něco stát?
Děkuji. Mám to za 3 litry ohnivé vody (nástup do utkání, kapitánská páska, hráč kola) Starobělští recesisté mají opět důvod k oslavám. :-)
Co jste říkal na svou nominaci?
Samozřejmě jsem nesouhlasil ale co už. Čest poraženým a sláva vítězům.
V čí hlavě se zrodil nápad Vás nominovat do sestavy kola?
Opravdu netuším, ale tipuji, že spoluhráče omámil smrad z jejich šatny po zaslouženě vítězném utkání. A to už je potom krůček k takovým nepochopitelným nominacím. :-)
Marek Lišaník mluvil, že jste důležitou součástí součásti týmu, a že by Vám chtěli touto formou poděkovat. Jakou činnost vykonáváte pro Starou Bělou?
Mým revírem je areál FK Stará Bělá, moje tempo je vražedné, moji protivníci jsou zloději drobných předmětů z areálu hřiště, nepořádní návštěvníci, soupeři a rozhodčí. Jako správce, hospodský a člen výboru pracuji ve dne v noci, mým úkolem je starat se o bezpečnost, zdraví a blaho všech hráčů, a fanoušků FK S.B. !!!
Jak jste se k této práci dostal?
Před asi 8 lety mne můj tehdejší soused , brankář FK S.B. Jiří Růža oslovil s možností zatrénovat si z A mužstvem v zimním období. Následně nějaký sponzoring, členství ve výboru, správcovství areálu, převzetí hospůdky.
Vyčetl jsem z Vaší karty, že jste hrával za Hrabůvku. Jaký největší zážitek máte spojen s působením v tomto klubu?
V Hrabůvce jsem hrál pouze v mladších a starších žácích (následoval vážný úraz oka a dlouholetá pauza). A když tak lovím v paměti … Asi hattrick proti TJ Vítkovice – Svinov.
Stará Bělá loni postoupila jen díky odhlášení Markvartovic. Co říkáte nato, že projela soutěži jako nůž máslem?
Samozřejmě jsem mile překvapený, protože tohle nečekal asi nikdo. A ještě, když starobělští mladíci hrají Janošíkův styl. Silnějším týmům body berou a slabším darují. :-)
Kde myslíte, že se rodil rozhodující trhák v tabulce?
Tady u nás ve Staré Bělé se po vítězném utkání za 9 měsíců rodí všude. :-)
Kdy jste začal věřit v postup?
Když se zasekla Ludgeřovická mašina.
Jaké byly oslavy postupu?
Ty proběhnou až teď o víkendu po posledním domácím zápase se Štěpánkovicemi. Fotbalová klasika fanynky, osvěžovače dechu a chlebíčky. Jo a možná přijde i kouzelník … :-)
Jak myslíte, že uspěje Stará Bělá v krajském přeboru?
Tak to vůbec netuším ale, když se doplní kádr a kluci přidají do hry více srdíčka, pokory tak určitě nespadneme. :-) Náš starobělský trenér, stratég a srdcař ,,José “ určitě něco vymyslí.
Jak jste si užil sobotní zápas s Darkovičkami, kdy jste v samém závěru nastoupil na hřiště?
Úsměvná otázka :-) Za tři minuty by si ani manželka se mnou toho moc neužila … Uvidíme, třeba ,,José´´ udělá nominaci k poslednímu domácímu zápasu a šoupne mne tam aspoň na 20 minut.
Jak trávíte svůj volný čas?
Toho právě přes sezonu moc není, ale když je příležitost tak fotbálek, rodinné výlety s milovanou manželkou Danielou a dětmi Honzíkem, Markem, Verčou a Toníkem.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.