Z krize nás dostalo rybářské heslo - "Povolit, utáhnout!", směje se Tomáš Burda

Jsme zpět s klasickými pátečními rozhovory. Tentokrát v diváckém hlasování uspěl Tomáš Burda (Tatran Přimda). Tomáš o víkendu výborným defenzivním výkonem pomohl Přimdě k důležitému vítězství proti Starému Sedlišti, které celý zápas vystrkovalo zoubky, a nevýt pevné obrany Tatranu, měl by s ním favorit velké problémy. Takhle s toho ale byla výhra a následně i triumf Tomáše Burdy v anketě o hráče kola. A o čem všem se nám nová hvězda soutěže rozpovídala. Na to si počkejte, už zachvíli se o tom přesvědčíte sami níže v textu. Přeji příjemnou zábavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste ohodnotil Váš víkendový zápas?
I přesto, že jsme vyhráli rozdílem třídy, tak sám za sebe musím říci, že to byl hrozný zápas. Jako fanoušek bych o půli asi odešel, protože jsme v první části vůbec nic nepředvedli. Na druhou půli jsme si řekli, že se musíme probudit, ale pravda ja spíš taková, že nás probudilo až inkasování. Asi bude něco na tom, že se se slabším soupeře kolikrát hraje hůře.
Přemýšlíte o postupu? Jak myslíte, že byste si ve vyšší soutěži vedli?
Ne, že bych se B-třídy bál. Dokonce veřim tomu, že bychom tam soupeře hodně potrápili a nějaké body urvali, ale bez tréninku tahle soutěž hrát nejde, a když vím, jak se na tréninky scházíme, tak o postupu ani nepřemyšlím.
Jaké byly na začátku sezóny Vaše cíle, jste spokojení?
Určitě jsem si nemyslel, že budeme hrát na špici. Já jsem si přišel zahrát hlavně fotbal, protože mě baví. Tohle je k tomu takový příjemný bonus.
Jak byste nám popsal sezónu ve Vašem podání, prošli jste si nějakou krizí, co se stalo a podobně?
Máme dobrou partu a navíc se vyhravá, takže je z našho pohledu sezóna výborna. Krize asi nastala po pátém kole, když se přestalo dařit v zakončení a my jsme přestali získávat body, ale v zimní přípravě jsem klukům vysvětlil frázi z rybaření, tj. "Povolit, utáhnout" (smích). Tudíž když jsme na podzim povolili, tak jmse byl teď čas utahovat.
Který ze soupeřů Vám dal nejvíce zabrat? A proti komu se Vám naopak hrálo nejsnáze?
Zabrat nám dávají všichni soupeři (smích), ale řekl bych, že nejvíc asi Lom. V obou zápasech to bylo napínavé až do konce. Nejsnáze se mi hrálo proti Zachlumí, ale jsem tady teprve první sezónu, takže je těžké to porovnávat.
Mohl byste se s námi podělit o nějakou vtipnou historku z fotbalového prostředí?
To sice mohl, ale neřeknu (smích). Stačí, že se mi už sedm let smějí v mém minulém klubu, nemusí se mi smát ještě všichni u počítačů (smích).
Máte na závěr pro naše diváky nebo spoluhráče nějaký vzkaz?
Pro spoluhrače mám teno: Začněte už tam vepředu dávat ty jasné tutovky. Nás už to tam vzadu nebaví, bránit pořád do poslední minuty jednobrankové vedení (smich). A pro fanoušky: Určitě nás přijďte podpořit i na ty posledni dva zápasy. Děkujeme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.