Velkou roli odehrála moje rodina, která se v hojném počtu na zápas dostavila, sdělil k úspěšnému zápasu hráč 21. kola Radek Truska

Hráčem kola se stává podruhé za sebou Radek Truksa z Pustovět! Nominaci do naší jedenáctky si bezpochyby zasloužil, jelikož opět pomohl svému týmu k důležité výhře několika góly. Minule to byly 4 góly, teď to byl "jen" hattrick. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Radku, gratulujeme podruhé za sebou k ocenění hráče kola. Čekal jsi zařazení do sestavy a následné vítězství?
Toto vítězství jsem už nečekal (smích). Řekl bych, že to nebyl nejlepší zápas, co jsem odehrál. Přišlo mi, že jsem se tam tak 20 minut jen plácal. Když už jsem se dostal k balónu, snažil jsem se něco vymyslet a byl z toho hattrick (smích).
2) Další zápas a zase tolik gólů... V čem tkví úspěch pustovětského kanonýra?
Velkou roli tentokrát odehrála moje rodina, která se v hojném počtu na zápas dostavila. Tak jsem nějakou tu branku dát chtěl. To se nakonec povedlo a jsem za to rád. Jinak si osobně myslím, že mnohem lepší výkon podal Míra Knap a hráče kola měl vyhrát on.
3) Dal jsi výstavní gól z přímáku, popiš ho naším čtenářům.
Na přímák jsem si celkem věřil. Byla to vzdálenost spíše na tvrdší střelu než na techniku, tak mi šlo hlavně o to trefit bránu, případně pro někoho na dorážku, ale takovouhle "Ronaldovku" jsem nečekal (smích).
4) Jaký máš názor na protikuřácký zákon, který vstoupil do platnosti k poslednímu květnu na mezinárodní den tabáku?
Jelikož jsem kuřák a k pivku cigárko patří, tak mi to celkem štve, ale zase chápu i nekuřáky. Nechal bych kuřácké i nekuřácké restaurace, ale na to jsem malý pán.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.