ROZHOVOR S HRÁČEM 23. KOLA Lukášem Kopřivou z Lukova - ten si také rád zahraje futsal v Holešově a ještě k tomu působí v amatérské hokejové lize v Kroměříži

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Tentokrát vyhrál brankář Lukova Lukáš Kopřiva. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, jak si ceníš tohoto ocenění a co na to řekne hráčcká kabina v Lukově?
Díky za gratulaci, ocenění si velice vážím, ale je to spíše zásluha pro celý tým, za dobrou práci v zápase s Veselou. Klukům do šatny budu muset donést nějaký aperitiv, moc tam toho zatím nemáme, tak aby pak bylo z čeho brát...
V sobotu jste prohráli po boji v derby s Veselou, jak těžké utkání to bylo?
Zápas s Veselou byl těžký, Veselá držela více míč na svých kopačkách a herně nás přehrávali, ale my jsme se jim vyrovnali bojovností a nasazením, i když v horkém počasí nás to stálo hodně sil, které jsme mohli využít na závěrečný tlak.
Koho bys pochválil z Vašeho týmu za výkon s Veselou? Soupeř si ale také vytvořil řadu šancí...
Asi nelze vyzvednout nějakého jednotlivce, fotbal je týmový sport a proti takovému týmu jako je Veselá jsme museli hrát kompaktně, aby jsme mohli pomýšlet na nějaké body. Bohužel jsme neproměnili své šance a brankář Veselé taky zachytal výborně, takže nakonec si Veselá odvezla zaslouženě tři body.
Co říkáš na Vaše jarní výkony? Sestup Vás už nemine? Co bude v Lukově po sestupu do OP, změní se nějak Váš kádr?
Myslím, že naše jarní výkony nejsou špatné, někdy to jsou zápasy o jednom gólu, ale hlavní je v jakém složení se sejdeme na zápas. Někteří kluci chodí do práce na směny, takže někdy trenérovi nezávidím skládání sestavy. Sestup už máme bohužel jistý, doufal jsem, že se pokusíme ještě nějaké body uhrát, ale v důležitých zápasech ( Lípa, Lužkovice, Němčice ) jsme prohráli, takže pak už nebylo velice co řešit. O další sezóně jsme se klukama a vedením ještě moc nebavili, takže nedokážu říct, jestli nějaké změny budou či nikoliv.
O víkendu Vás čeká duel v Nevšové, vypadá to, že budete účinkovat při oslavách postupu Nevšovjanů do 1. A třídy?
Ano o víkendu zajíždíme k zápasu do Nevšové a budeme se jim snažit oslavy trochu oddálit. Každý zápas začíná stavem 0 : 0, takže stát se může cokoliv, ale určitě tam nepojedeme s tím, že prohrajeme.
Myslíš si, že Nevšová si zaslouží postup? Mohou postupovat i dva celky, koho tipuješ - Viktorku nebo Mladcovou?
Nevšová podává stabilní výkony, takže postup si zaslouží. Kdyby postupovaly dva týmy, tak myslím, že se rozhodne vzájemný zápas mezi Viktorkou a Mladcovou v předposledním kole.
Kdo podle Tebe sestoupí další do Okresního přeboru?
Tak sestup už máme jistý my a jako druhý tým bych tipoval Lípu nebo Němčice. Lípa hraje poslední kolo v Lužkovicích a tam by mohla uhrát rozhodující body ve hře o sestup.
Jak jsi strávil dlouhou zimní pauzu, věnoval jsi se i jiným sportům?
V zimní pauze na fotbal nezapomínám, hraju futsal v Holešově a ještě k tomu hraji amatérskou hokejovou ligu v Kroměříži, takže sportu je opravdu hodně i přes zimu.
Jaké jsou Tvé další zájmy kromě fotbalu a co Tvá rodina, podporuje Tě ve fotbalu?
Kromě fotbalu jsou to skoro všechny sporty. Myslím, že bez podpory a pochopení rodiny to ani nejde dělat.
S kým si nejvíc rozumíš na hřišti i mimo něj? Kde jsi začínal s fotbalem?
Na hřišti si rozumím se všemi, jinak to samozřejmě ani nejde a mimo hřiště je to určitě brácha, se kterým hraji i pracuji, takže všechno probíráme a konzultujeme. S fotbalem jsem začínal v Martinicích už od žákovských kategorií. Do dorostu jsme museli jít do nedalekých Žeranovic a poté zpět do Martinic do mužů.
Co říkáš na výkony brankářů v této soutěži?
Výkony brankářů jsou na dobré úrovni, už to není vyloženě jen o chytání, musíme pomáhat s rozehrávkou a organizování obrany. Všichni brankáři, proti kterým jsme hráli, chytali výborně. Tímto je musím všechny pochválit...
Co bys vylepšil na našem portálu - www.fotbalunas.cz
Váš portál se mi líbí, máte to přehledné a co hledám, tak najdu, takže za mě máte jedničku!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku