Už jsem týmu tak trochu ty branky dlužil, tak zaplať pánbůh, že jsem se dvakrát pravačkou ukopl, říká Muž kola Viktor Karafiát

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Viktore, na úvodu tradičně gratuluji k výhře v anketě Muž kola. Svou dominanci v hlasování o Muže kola si zaokrouhlil na číslo 5. Co vlastně k tomu říct?
Děkuji, co k tomu říci? Asi spíš jen poděkovat všem co hlasovali. Myslím si, že nemalou měrou se o to zasloužil i náš pokladník. Jeho evidence tržeb tak bude spokojeně tisknout další účtenku v kolonce pokut. (smích)
Na druhou stranu trošku je to i prokletí pro tebe vyhrávat tuto anketu. Stejně jako na podzim tak i nyní tě čeká další zákrok v nemocnici. Co je za problém tentokrát a jak dlouhá bude rekonvalescence?
Je to opravdu na pováženou. Nicméně momentálně to není zákrok zapříčiněný žádným zraněním a rekonvalescence se bude pohybovat v řádu týdnů ale dohoda je taková , že zbytek jarní sezóny už vynechám. Víc bych zákrok vzhledem ke spekulacím médií nechtěl komentovat. (úsměv)
V neděli jste zajížděli na hřiště posledních Nových Hodějovic. V případě tří bodového zisku jste se mohli udržet v kontaktu s týmy, které bojují o třetí místo. Je vypsaná v kabině nějaká prémie za dosažení umístění na bedně?
Žádná taková vypsaná prémie není, ale řekli jsme si určité věci jak bychom chtěli, aby jarní část vypadala a myslím si, že až na zápas se Slavčí jsme to víceméně naplnili.
Domů jste si odvezli tři body, ale vítězství se nerodilo příliš snadno. Kousali domácí hráči nebo se vám spíše nedařilo?
Absolutní zápas blbec. Když budu mluvit za sebe, tak asi jednoznačně nejhorší zápas jara. Ale tři body jsme z Hodějovic odvezli a to je to hlavní.
V zápase ses prosadil dvakrát stejně jako na podzim. Vlastně všechny své čtyři branky v soutěži si vstřelil proti týmu z Nových Hodějovic. Je něco čím ti tento soupeř vyhovuje?
Neřekl bych, že mi na soupeři něco extra vyhovuje. Tento zápas byl spíš o tom, že jsem věděl, že je pro mě na jaře posledním. Už jsem týmu tak trochu ty branky dlužil, tak zaplať pánbůh, že jsem se dvakrát pravačkou ukopl.
Společně s Davidem Schneiderem patříš mezi fanoušky Sparty. Nemůžu se nezeptat, jaká panovala v šatně atmosféra po triumfu Slavie v lize?
Samozřejmě nám to pár lidí trošku sežrat dalo. Všechno to bylo bráno víceméně s humorem a nám nezbylo, než jen souhlasit. Letos bych si nalhával kdybych řekl, že by si titul zasloužil někdo víc.
Máš nějaký rituál nebo zvyk před zápasem?
Nic extra nemám, snad jen že před zápasem většinou moc nejím a při oblékání začínám vždy na pravé straně, ale to je spíš takový můj handicap, než rituál. (smích)
Jaký fotbalový moment byl tím nej ve fotbalové kariéře?
Zatím asi nejlepší moment byla předloňská sezóna, kdy jsme byli jen kousek od postupu do Okresu + se mi i střelecky celkem dařilo. Pořád doufám, že ten nej moment ještě přijde.
V dalším kole je na programu derby se Včelnou. Jak oplatit soupeři podzimní porážku a na co si dát pozor?
Určitě si dát pozor na brejkové situace, protože ty vlastně rozhodly podzimní utkání. Kluci budou hrát na našem krásném pažitu a já jsem přesvědčen, že body zůstanou kde mají a to je u nás v Dubu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.