ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Hlavně ročníky 93 ,94, 95, 96 jsou lenivci, ti staří dřou, rozhovořil se Martin Váňa

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 27. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Martin Váňa z Čeladné odpověděl na naše otázky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola. Kde jste sháněl podporu?
Dobrý den. Děkuji moc. Podporu jsem nesháněl nikde, protože jsem vůbec nevěděl, že tento web existuje, dokud mi to nenapsal Oliver (spoluhráč z týmu, pozn. Oliver Walder).
Bude Vás to stát něco do klubové kasy?
Ne nebude.
V minulém zápase jste deklasovali Orlovou. Popište zápas našim čtenářům.
V prvé řadě jsme chtěli navázat na výhru s Kobeřicemi, což se nám od 1. minuty dařilo. Byli jsme aktivnější, lepší na míči, dali jsme dva góly do poločasu, soupeř navíc dostal červenou kartu. Potom už se čekalo, kolik Orlové dáme gólu a skončilo to debaklem.
Otevřel jste skóre a pak na konci zápasu ho i uzavřel. Jak tyto branky padly?
Tak na prvním gólu měl poloviční zásluhu můj brácha. Byl jsem v náběhu, poslal mi kolmici za obránce a já už to s přehledem uklidil. Druhý gól padl v 90. minutě po skvělé kombinaci s Láďou Čápem, který mi dal pod sebe a já jsem chtěl hlavně trefit bránu a zapadlo to k tyči.
Jak Vy jste byl spokojen se svým výkonem?
S mým výkonem jsem spokojen, dal jsem dva góly, na dva přihrál, takže normální zápas.
Čeladná na jaře hraje jako na houpačce. Kde hledat vysvětlení?
No to sami nevíme, doma hrajeme dobře, venku nám to moc nejde, ale hlavně ročníky 93 ,94, 95, 96 jsou lenivci, ti staří dřou.
Jako nováček, jste spokojen s účinkováním Čeladné v krajském přeboru?
Určitě ano, ale mohli jsme být výš.
Proti kterému soupeři se vám letos hrálo nejlíp, a naopak nejhůř?
Tak nejlíp se nám hrálo proti Orlové ( 6:1 a 6:0 výhra), nejhůře venku proti Břidličné (tam vyhrát nešlo) a asi Polanka, která byla na nás dobře připravena.
V kolika letech jste začal s fotbalem? A jak se dále vyvíjela Vaše kariéra?
S fotbalem jsem začínal v pěti letech v Baníku Ostrava kde jsem byl až do osmnácti let. V devatenácti letech jsem odešel do Hlučína, kde si mě vytáhli do mužů, kde jsem okusil 3. ligu. Potom jsem hrál v Šumperku divizi a nyní jsem v Čeladné dva roky, kde jsme nejdříve A třídu udrželi, následně jsme postoupili do kraje, kde jsme na třetím místě, takže maximální spokojenost.
Předpokládám, že fotbalem se neživíte. Co děláte v civilu?
Živím se jako skladník.
Jak trávíte svůj volný čas?
Volného času moc nemám. Práce a trénink mi zaberou velkou spoustu času, že domů přicházím kolem večera. Jinak si pustím nějaký fotbal nebo kterýkoliv jiný sport.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.