Ačkoli jsme v kabině téměř samí Hradečáci, rum u nás není hlavní nápoj v kabině. Po tréninku a zápase vítězí pivo, říká s úsměvem Muž kola Václav Císař

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal stoper Jindřichova Hradce Václav Císař.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Václave, na úvod gratuluji k výhře v anketě Muž kola. Proběhly nějaké gratulace nebo to je pro vás novinka, že jste opanoval hlasování o Muže kola?
Děkuji za gratulaci. Žádná blahopřání zatím neproběhla, ve středu mi to oznámil spoluhráč Filip Votava na tréninku, jinak bych to ani nevěděl. A tím pádem místo gratulací mi přibyla odměna do týmové kasy. (úsměv)
Dostal jste se do sestavy kola, díky výkonu proti Želči. Jak se vám hrálo proti druhému týmu Krajského přeboru a čekal jste, že zápas dotáhnete k takhle jasnému vítězství?
Po absenci v Olešníku jsem se na zápas těšil, věděli jsme že Želeč hraje na jaře dobrý fotbal, což potvrdila i u nás. Výsledkem byla naše vcelku jasná výhra, ale pro Želeč asi trochu krutá.
Podepsal jste se asistencí pod první brankou Víta Kučery, která padla už v 1. minutě. Čekal jste, že po vašem odkopu se váš spoluhráče prosadí nebo to byl nákop z kategorie jak uklidnit a zformovat obranu?
Nebyl to odkop na zdař bůh, spíš pas do prostoru za obránce kde jsem právě Vítu čekal. On dokázal prodat svou rychlost, ustál dva souboje a chytře zakončil.
Jindřichův Hradec neprožíval zrovna ideální podzim po návratu z divize, ale stejně tak ani další exdivizní celky. Čím si vysvětlujete, že mužstva, která padla o soutěž níž se nachází od středu tabulky níže?
Co si tak vzpomínám tak všechna mužstva která spadnou z vyšší soutěže mají následující sezónu problém hrát o úplnou špičku tabulky. Těch důvodu je určitě více, soupeři se chtějí vytáhnout, zvykáte si na jinou úroveň atd.
Jak je to s konzumací rumu u vás v kabině? Máte v mužstvo nějakého specialistu nebo odborníka, který se v této kategorii vyzná?
Ačkoli jsme v kabině samí téměř Hradečáci, rum u nás není hlavní nápoj v kabině. Po tréninku a zápase vítězí pivo. (úsměv)
Máte nějaký rituál před zápasem?
Já osobně žádný nikdy neměl ani nemám. U mě je hlavní rituál v současné době dát se do stavu tak abych mohl odehrát zápas. (smích)
Kde jste s fotbalem začínal a kterými kluby jste prošel?
Začínal jsem v pěti letech v Jindřichově Hradci, a vyjma půlročního hostování v Nové Včelnici jsem celou svou kariéru odehrál právě v Hradci.
Máte i jiné koníčky kromě fotbalu?
V posledních letech mě začala bavit silniční kola, k tomu mě přivedl kamarád. Takže pokud je možnost rád si vyrazím na kole.
Jaký fotbalový moment byl tím nej ve vaší fotbalové kariéře?
Těžko říci, určitě to byly postupy vždy do vyšší soutěže, které jsem zažil. Ale hodně rád vzpomínám na dorostenecký turnaj ve Francii, kde jsme skončili druzí, celkově si to výborně užili.
Máte nějaký fotbalový vzor nebo oblíbený klub?
Vzor jsem nikdy neměl, ale jsem veliký fanoušek Borussie Dortmund. Jejich stadion a fanoušky jsem zažil na vlastní kůži, a bylo to super.
Když odbočím k naší nejvyšší soutěži, kdo podle vás získá titul Slavia nebo Plzeň?
Myslím, že Slavia si to už v posledním kole pohlídá a získá titul ona.
V dalším kole jedete na hřiště Ševětína, který naposled dostal šest branek v Čimelicích. Co od zápasu očekáváte? Bylo by velkým zklamáním nezískat tři body?
Moc nekoukáme na předchozí výsledky, víme, že Ševětín má zkušené mužstvo a hlavně doma je nepříjemný. Každopádně my tam určitě chceme zvítězit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.