Ondřej Ostrýž rozhodl zápas v Jimramově dvěma góly

Čtyřiadvacetiletý útočník Věchnova Ondřej Ostrýž dvakrát skóroval a vystřílel tak svému týmu tři body v zápase v Jimramově. Naši čtenáři mu posléze poslali nejvíce hlasů, a proto jsme mohli hráče 22. kola III. třídy vyzpovídat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vašemu druhému vítězství o hráče kola, co na to říkáte?
Děkuji. Samozřejmě mě to těší, ale hlavní zásluhu na tom má moje přítelkyně Kristýnka, která to i přes moje protesty sdílela na facebooku. (smích)
Jak hodnotíte nedělní zápas v Jimramově?
Byl to plně odmakaný týmový výkon. Všichni kluci hráli parádně a myslím, že pokud takhle bojovně budeme hrát i s Rožínkou, mají se na co těšit. (smích)
Byl jste zvolen hráčem kola, jak se vám hrálo v zápase?
Moc se mi nechtělo. Celé dopoledne jsme byli na hasičských závodech. Ale nakonec to celkem šlo.
Jak by jste popsal branky, co jste vstřelil?
První po centru od Jirky Jedličky hlavou, což je na moje poměry celkem ojedinělý, protože i když sem z našeho mužstva nejvyšší, tak hlavou moc góly nedávám. A druhý po krásným centru od Filipa Uhlíře, kdy jsem si míč zpracovával na prsa a se štěstím ho poslal těsně vedle brankáře domácích.
Trenér Jimramova Pavel Borovský vás zval na pozápasového ferneta, jak to že jste na něj nedorazil?
Bojda si dával asi individuál ve sprše, protože jsme na něj čekali se Soudym dost dlouho. (smích) I hráči z Jimramova už byli u kiosku, ale Bojda prostě nikde. A to jsme se tak těšili, jelikož nám při zápase říkal, že fernet už se pěkně chladí v mrázáku. Takže Pavle, příští sezónu si to vynahradíme a se Soudym ti to i otočíme.
Letos jste zatím vstřelil ve III. třídě 17 branek jste spokojen?
Mohlo by jich být podstatně víc, kdybych proměňoval aspoň třetinu šancí. (smích) Ale důležitější je, že ty branky nám pomáhají k získávání bodů.
Kdo myslíte, že získá korunu střelců III. třídy ?
Myslím, že si to Honza Čermák pohlídá a ještě nějaké góly přidá. Snad ale ne v neděli proti nám. (smích) A osobně bych to přál Smrťákovi (Jirka Vyžrálek).
V neděli tedy odehrajete doma zápas s lídrem tabulky z Dolní Rožínky. Co od zápasu očekáváte?
To záleží na sestavě, v jaké se sejdeme. Ale ze strany Rožínky určitě kombinační fotbal, který jim budeme chtít znechutit a vrátit jim vysokou porážku z podzimu. Takže nic jiného než výhru nebereme, i když to bude hodně složitý.
Jste spokojen s jarní části soutěže v podání Věchnova ?
Až na prohru v prvním zápase s Radešínkou B, kde jsme (hlavně teda já) nedali několik tutovek a prohráli, zatím celkem povedeně. Jen ještě mrzí prohra v Radostíně.
Jak hodnotíte zatím celou sezónu?
Momentální 3.místo je zatím podle mě super. Doufám, že to do konce sezóny udržíme, i když máme ve zbylých zápasech těžší soupeře.
Bude vás ocenění hráč kola něco stát?
Musím tam klukům konečně něco donést, takže asi litr kořalky.
Chcete něco povědět závěrem?
Děkuji všem, co mi poslali hlasy. (smích)
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.