"Titul hráče kola? Životní úspěch!", směje se David Ferdinandy

Tak a jsme tu zase s pravidelným pátečním rozhovorem. Informace o tom, že vyhrál David Ferdinandy (Tatran Přimda) je pro většinu diváku již nejspíše bezpředmětná. David o víkendu svému týmu pomohl výborným výkonem v utkání proti Halži a byl jednoznačne největším favoritem na zisk titulu pro největší hvězdu. A povedlo se. Tatran v něm našel svého dalšího vítěze a může slavit. Halvně Davidovi tak pod hrad zasíláme gratulace a nyní se společně pojďme přesunout k jeho slovům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste ohodnotil Váš víkendový zápas?
Zápas proti Halži byl pro nás hodně těžký, protože až do 75. minuty jsme nemohli dát gol, i přes spoustu šancí. Navíc nebýt našeho gólmana, který nejspíš chytil druhou mízu, mohli jsme ještě k tomu i prohrávat. Poslední dobou chytá skvěle, a to nám samozřejmě pomáhá vyhrávat zápasy. Věděli jsme ale, že pokud budeme hrát naplno až do konce, tak nám tam něco určitě spadne, což se nakonec podařilo.
A co lze očekávat od toho následujícího utkání?
Příští zápas nás čeká Sedliště, které nesmíme podcenit. Jsou v tabulce předposlední a chtějí se zachránit. Proto bych řekl, že do zápasu dají všechno a budou se snažit obrat nás o body, což se jim povedlo už na podzim. Letos jsme ale silnějším týmem a trenér určitě zvolí vhodnou taktitku, díky které si se soupeřem poradíme.
Jaký velkým úspěchem pro Vás vítězství v sestavě kola je? A čekal jste to?
To, že jsem se stal hráčem kola je pro mě životní úspěch, na který jsem čekal celou kariéru (smích). Samozřejmě za to děkuji spoluhráčům a rodině, kteří pro mě hlasovali.
Jak jste zatím spokojený s týmem, pomýšlíte na postup?
Tým máme na Přimdě perfektní, všichni si na hřišti pomáháme a bojujeme jeden za druhého. Proto se nám tak daří. V první řadě chceme vyhrát zbývající tři zápasy. Náš cíl je skončit první v tabulce. To už ale není jen v našich rukou. Pokud by se to přeci jen podařilo, pak o případném postupu budeme rozhodovat demokraticky.
Jaká je v týmu atmosféra?
Týmu se daří, a tak i v kabině vládne dobrá atmosféra. Všichni se fotbalem bavíme.
Máte v soutěži nějakého oblíbeného soupeře? Proti komu se Vám hraje nejlépe?
Že by se mi proti někomu hrálo hůř a proti někomu líp, to ne. Oblíbený soupeř je ale Sedliště, protože jsem tam strávil dva krásné roky, na které rád vzpomínám. Vždycky se na jejich hřiště rád vracím a dávám tam góly.
Kdybyste si měl vybrat z celé soutěže jednoho hráče jako posilu pro Váš týmy, kdo by to byl? Proč?
Jako posilu do našeho týmu bych si vybral Dana Rubanta ze Stráže, Tondu Karase z Lomu, nebo Vencu Peška ze Sedliště. Jsou to srdcaři, keří nevypustí žádný souboj, mají perfektní přehled a techniku. Takové by bral do týmu každý. Nejdřív by se ale museli prokousat naší nabitou lavičkou (smích).
Jak byste sám sebe popsal jako fotbalistu?
Sám sebe se jako fotbalistu popisovat nemůžu. Ať už bych řekl cokoliv, kluci by mi to dali sežrat (smích).
Máte na závěr pro naše diváky nějaký vzkaz?
Všem dívákům pevné zdraví a ACS!!!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.