Jakub Šimek: Tento úspěch mi spoluhráči ještě dobře spočítají

A je to tady. Asi každý pozornější fanoušek už jistě musel zaragistrovat, že nás po dvaadvacátém kole čekalo obrovské překvapení. Diváci se totiž v hlasování o hráče kola postarali o velkou senzaci a dokázali na trůn dosadit, po sérii osmi úspěchů hráčů Tisové v řadě, Jakuba Šimka (TJ Kladruby). To je dokonálá motivace pro všechny a důkaz toho, že je možné hráče Zetoru porazit. Jakub o víkendu podal fantastický výkon na hřišti v Třemešné, kde výborně bránil a ještě sám přidal jednu důelžitou branku, která Kladruby konečně nakopla. Tak se nenchme napínat a pojďme se mrknout na to, jak se Jakub v rozhovoru rozpovídal. Do Kaldrub zasíláme velké gratulace.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste ohodnotil Váš víkendový zápas?
Jednalo se o zápas s týmem ze spodních pater tabulky, ale tyto zápasy nám paradoxně dělají větší problémy, než zápasy proti papírově silnějším týmům. Z mého pohledu celému týmu zápas vyšel velice dobře, v prvním poločase jsme soupeře nepustili do žádné větší šance a na druhou stranu jsme si vytvořili dostatek gólových příležitostí, které se nám podařilo proměnit. Poločas utkání byl 4.0 a dá se říci, že již bylo prakticky rozhodnuto. Do druhého poločasu zasáhlo několik mladých hráčů, kteří zahráli také velice dobře a byl z toho jasný výsledek utkání. Našemu týmu bych nic nevytkl.
A co lze očekávat od toho následujícího utkání?
Následující utkání hrajeme s horkým favoritem na zisk titulu. Osobně očekávám vyrovnané utkání, ve kterém nepadne moc branek a budou rozhodovat maličkosti. Tisová ve druhé polovině sezóny jasně dominuje a postup do Okresního přeboru má již prakticky zajištěný. Do zápasu nastoupíme s maximálním nasazením a věříme, že se nám podaří uhrát dobrý výsledek a trošku ještě zamotat boj o první dvě místa v soutěži.
Jaký velkým úspěchem pro Vás vítězství v sestavě kola je? A čekal jste to?
Vítězství v anketě je pro mě určitě úspěch, jelikož jsem v jarní části sezóny první hráč, který narušil nadvládu hráčů Tisové. Větší úspěch to ale je pro ostatní naše hráče, jelikož mi tento úspěch dobře spočítají po konci sezóny (smích).
Jak jste zatím spokojený s týmem, pomýšlíte na postup?
S týmem jsem spokojený, před jarní částí přišlo několik mladých hráčů, které se snažíme zapracovat do sestavy. Nejedná se o žádného obránce, tak se nemusím bát o místo v sestavě (smích). O postupu se nebavíme, naším cílem je umístit se na třetím místě. Jaká bude situace ohledně postupu neřešíme a jdeme zápas od zápasu. Snažíme se vždy uhrát co nejlepší výsledek.
Jaká je v týmu atmosféra?
V týmu je atmosféra dlouhodobě na dobré úrovni, hrajeme v horních patrech tabulky a kromě pár zápasů se nám daří i herně. Atmosféra v týmu se ještě zvedla po posledním vyhraném zápase. V týdnu jsme trošku potrénovali na další utkání, ve kterém snad uhrajeme dobrý výsledek.
Máte v soutěži nějakého oblíbeného soupeře? Proti komu se Vám hraje nejlépe?
Oblíbeného soupeře asi nemám, snažím se na hřišti plnit svoje povinnosti a co nejvíce pomoct týmu. Mám pouze neoblíbené soupeře, ale ty nesdělím (smích).
Kdybyste si měl vybrat z celé soutěže jednoho hráče jako posilu pro Váš týmy, kdo by to byl? Proč?
Těžká otázka, osobně nemám žádného favorita, kterého bych u nás rád přivítal. Nejužší sestava je u nás asi na postech obránců, takže na tento post bych uvítal nějakého méně upovídaného stopera a rychlejšího předstopera.
Jak byste sám sebe popsal jako fotbalistu?
Hraji na pravé straně obrany, tudíž je mým úkolem zastavit co nejvíce akcí soupeřova týmu, a když je možnost, tak podpořit naší hru dopředu. Charakterizoval bych sám sebe jako důrazného hráče, který nevypustí žádný souboj.
Máte na závěr pro naše diváky nějaký vzkaz?
Všem, kteří mi poslali hlas bych chtěl poděkovat a také bych chtěl všechny pozvat na nedělní zápas.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.