Od příští sezóny bychom určitě měli ambice na vyšší příčky, věří hráč kola Dominik Kučera

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji vám k vítězství, jaký je to pro vás pocit vyhrát anketu o nejlepšího hráče kola ?
Tak určitě, je to pro mě velká čest, ale také i zodpovědnost, protože spoluhráči po mě budou požadovat stále lepší a lepší výkony. Chtěl bych poděkovat všem, kdo pro mě hlasovali a trenérovi za nominaci.
O minulém víkendu jste pomohl svým výkonem k výhře nad Kunžakem, jak zápas vypadal z vašeho pohledu ?
Na klukách už bylo vidět, že už prostě musíme vyhrát a proto taky každý nechal na hřišti úplně všechno. V Kunžaku mají parádní hřiště, a proto jsme mohli hrát i trochu kombinační fotbal. Každopádně to byl hodně těžký zápas a konečně nám trochu přálo i štěstí.
Kde jste začínal s fotbalem ? Jaká mužstva jste prošel?
S fotbalem jsem začínal v Jindřichově Hradci v šesti letech. V Hradci jsem byl až do konce dorostu, pak jsem ale přestupoval na vysokou školu a na fotbal už nezbylo tolik času. Proto jsem se usídli zde v Popelíně, kde už kopu třetím rokem a nemůžu si to tady vynachválit.
Jaké jsou vaše cíle pro tuto sezónu nebo příští sezóny?
Určitě chceme tuto sezónu zachránit okres. Spodek tabulku je opravdu našlapaný a proto to nebude vůbec jednoduché. Od příští sezóny bychom určitě měli ambice na vyšší příčky, tým na to určitě máme, akorát nám tuto sezónu prostě něco chybělo.
Příští kolo přivítáte na vlastním hřišti Velenice, co očekáváte od zápasu?
Tak určitě to bude těžký zápas. Velenice jsou kvalitní soupeř, ale věřím, že navážeme na vítězství v Kunžaku a získáme tři body.
Kolik jste dal nejvíce gólů za zápas ve své kariéře?
Dřív ještě v přípravce jsem hrával v útoku, tak to jsem pár gólů dával, ale to už je dávná historie. Teď jak hraji v obraně, tak to je veliká náhoda, když se mi povede střelit i ten jeden gól.
Máte nějaký oblíbený fotbalový tým, či hráče?
Tak určitě Popelín a všechny svoje spoluhráče. Co se týče profesionálního fotbalu, tak sleduji spíše zahraniční a fandím Manchestru United, v české lize Spartě.
A co váš volný čas, máte i jiné koníčky než fotbal?
Bohužel kvůli škole nemám čas skoro na nic. Přes týden nemám čas vůbec a o víkendu jsem rád, že se dostanu na fotbal a trochu si vyčistím hlavu. Jinak určitě mě baví všechny sporty, ať už aktivně nebo u televizní obrazovky.
Komu budete fandit ve finále Ligy mistrů mezi Juventusem a Realem?
To je těžká otázka. Real mám rád, ale budu fandit spíše Juventusu, už kvůli Buffonovi, který si vítězství ligy mistrů za svojí bohatou kariéru určitě zaslouží.
Sledujete web fotbalunas.cz?
Web sleduji, vaše články si vždycky rád přečtu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.