ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 23.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017

To tu ještě nebylo. Prvním hráčem, který dvakrát za sebou vyhrál anketu Hráč kola je Ondřej Surový z Komárova. Rozhovor s ním najdete zde!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tak to jsme tady ještě neměli. Podruhé v řadě jsi vyhrál anketu Hráč kola. Co na to říkáš?
Co na to říct. Samozřejmě mě to potěšilo a znovu děkuji za podporu mým fanouškům.
Víkendový zápas s Horní Lhotou byl pro vás nešťastným, hlavně díky brance v konci utkání. Popiš nám co se dělo?
Bylo to velice vyrovnané utkání, kde jsme ztratili vedení a dokonce jsme museli dotahovat, což se nám taky povedlo... jenomže zápas jsme chtěli vyhrát. Po domluvě s týmem, byl jsem vysunut do útoku a v obraně jsme hrály na tři obránce... jenomže dopadlo to jak to dopadlo dostat gól v 90min je velice nešťastné, kdo to zažil tak ví o čem mluvím... po tomto gólu se nedalo už nic dělat, jelikož rozhodčí odpískal konec utkání.
Prohráli jste 2:3 ale opět jsi vsítil dvě branky. Po jakých situacích padly?
První branka padla po standartní situaci kde se balón odrazil k Danielu Kinertovi, ten mi ho hned vrátil zpět do vápna a já po zpracování a celkem z velkého úhlu propálil levou nohou z voleje a byla z toho branka. Druhý gól padl po nádherném centru od Patrika Rychtáře, který mi to dal přímo na hlavu.
Co se dělo po zápase v kabině?
V kabině se nedělo celkem nic, nechtělo se to řešit po tak smolném zápase... chvilku jsme po zápase poseděli a pak si dělal každý své aktivity.
Pojďme už k následujícímu zápasu. V neděli jedete Do Štítiny. Po 17. kolech máte oba týmy po 22 bodech. S jakou taktikou do zápasu nastoupíte?
Taktika je na trenérovi, ale určitě budeme chtít zápas vyhrát a odvést si všechny body domů...ale bude znovu velice vyrovnané utkání, takže uvidíme... mají taky výkyvy v zápasech, ale říkám chceme vyhrát.
Teď už mimo fotbal. Venku se nám konečně udělalo pěkně. Jak trávíš svůj volný čas?
No pokud nejsem v práci, nebo v hospodě (smích), tak svůj volný čas trávím po výletech a hlavně po výšlapech Lysá hora a Praděd většinou... jinak jsem celkem zaneprázdněný celkově, takže skoro všechen sport se snažím provozovat a navíc mám dva psy, takže i jim se věnuji, když mám čas.
Nějaký vzkaz pro tvé věrné, pilně hlasující fanoušky?
Fanouškům jak jsem již zmínil děkuji a vážím si podpory, ale ať už pro mě nehlasují, protože se nedoplatím v kabině (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.