Záchranu ještě jistou nemáme, ale jsme na nejlepší cestě, říká Muž kola Michael Studnička

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal obránce FK Olešník Michael Studnička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Michale, na úvod gratuluji k výhře v anketě Muž kola, kde si vyhrál s obrovským náskokem. Proběhly nějaké gratulace? Kdo se postaral o největší porci hlasů?
Gratulace v kabině proběhly, hlavně bude samozřejmě zápis do kasy. O největší porci hlasů se postarali určitě spoluhráči a především Míra Trešl, který hlasuje o sto šest.
V posledním zápase se ti dařilo eliminovat ofenzivní hráče Jindřichova Hradce a tvůj tým slavil tři body. Jak vypadal zápas ze hřiště, překvapil tě něčím soupeř?
Byl to v podstatě stejný zápas jako v Hradci, akorát jsme nemuseli spoléhat, že někdo od nás promění penaltu, naštěstí. Kdyby na ní totiž šel Luboš, tak asi nevyhrajeme. (úsměv)
Na jaře se daří Olešníku sbírat body. Vlastně prohrál dosud jediný zápas. Myslíš, že cesta za záchrannou je již hotovou věcí nebo nebude stačit dosavadních 30 bodů?
Hotová věc to určitě není, ale jsme na nejlepší cestě!
V týmu Olešníka si společně se svým dvojčetem Honzou, který je brankář. Nelákalo tě zkusit si pozici brankáře? Přeci jen v zimní přípravě mají řadu úlev, hlavně co se běhání týče a to samé platí při trénincích.
Nelákalo mě to nikdy, jedině, když můžu chytat bráchovi penaltu. Proto do brány šli, aby nemuseli běhat a protože neumí kopat do míče. (smích)
Máš nějaký rituál před zápasem nebo zvyk, který se snažíš opakovat?
Nemám nic pravidelného, akorát s Márou kafe cestou na zápas.
Jaký fotbalový moment byl tím nej v tvé dosavadní fotbalové kariéře?
To je dobrá otázka, moc jich nebylo. (úsměv) Asi závěrečný gól proti Katovicím a přímý kop levou nohou ještě v 1.A třídě proti Hradišti.
V čele tabulky je Soběslav se sedmibodovým náskokem. Udrží si podle tebe lídr soutěže náskok a nebo je nějaký tým, který by mu mohl cestu k postupu překazit?
Myslím, že už si náskok pohlídají.
V dalším kole jedete na hřiště Třeboně. Exdiviznímu týmu se po návratu do Krajského přeboru nedaří. V tabulce je dokonce za vámi o dva body. Překvapuje tě postavení Třeboně a co očekáváš od vzájemného zápasu?
Překvapilo mě to hodně. Popravdě jsem asi čekal lepší výkony od všech exdivizních celků. Zápas to bude velmi náročný, ale dáme do toho všechno a pokusíme se zajistit si záchranu co nejdříve.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.