Patrik Adamčík: Každý zápas našeho B týmu bývá pravidelně mým novým nejsilnějším zážitkem

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Patrik Adamčík z Darkoviček přesně po roku zodpověděl na naše otázky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola. Kde jste sháněl podporu?
Díky, u kamarádů převážně, ale věřím, že i nějací fandové přispěli svým hlasem.
Zatím tato anketa (na rozdíl od vaší rezervy) nebyla v Darkovičkých moc populární. Čím si vysvětlujete to, že jste vyhrál?
Asi jsem dostal více hlasů než soupeři :-) Rozhodující faktor bude asi ten, že spousta kluků z našeho B týmu tuto anketu sleduje a nikdy se nebrání nějaké té flašce navíc.
Bude Vás výhra něco stát do klubové kasy?
Rád bych napsal, že ne, ale viz výše.
V posledním zápase jste přejeli Krásné Loučky. Bylo to tak jednoznačné, jak napovídá výsledek? Popište našim čtenářům zápas.
No, takhle. Asi ano, byli jsme lepší a měli jsme více příležitostí vstřelit branku již v prvním poločase, ale pořád to nepřicházelo. Naštěstí se pak Turbo (Petr Turanský) postaral o "šatňák" a hned po přestávce Felgi (Adam Felgenträger) zvýšil na 2:0 a to Kr. Loučky zlomilo. Ale rozhodně to byl daleko klidnější a hezčí zápas než ta fraška v Chlebičově.
Vsítil jste branku. Zkuste nám jí přiblížit?
Buchy (Petr Buchvaldek) kopal přímý kop z lajny a dal to někde mezi pětku a penaltu, kde jsem podstoupil souboj s bránícím hráčem a pak to z voleje trefil na vzdálenější tyč.
Loni jste okupovali přední příčky tabulky. Čím si vysvětlujete, že letos se vám tak nedaří?
Dáváme málo gólů. Po výsledku 4:0 to sice zní vtipně, ale kromě prvního zápasu s Bohuslavicemi jsme dali každý následující zápas pouze jeden gól.
Jaké máte ambice pro zbytek sezóny?
Paradoxně jsme jen tři body od druhého fleku, takže vicemistr soutěže by byl pěkný. Ale samozřejmě každým rokem jdeme do toho s tím, že se chceme udržet a od toho se odráží další ambice.
Chtěl byste s Darkovičkami postoupit v budoucnu výš?
Samozřejmě.
Hrál jste zatím pouze za Darkovičky. Nelákalo Vás si zahrát i jinde?
To není pravda, v devíti letech jsem nastoupil za žáky "na černo" v brance za tým někde v Porubě a dostal šestnáct branek... A tak sem tam to člověka napadne, jaké by to bylo hrát i jinde, ale momentálně jsem v Darkovičkách spokojený.
Chtěl byste si zahrát vyšší soutěž? Popřípadě jakou?
Krajský přebor, Bundesligu nebo Premier League.
Jaký máte nejsilnější fotbalový zážitek?
Každý zápas našeho B týmu bývá pravidelně mým novým nejsilnějším zážitkem.
Předpokládám, že se fotbalem neživíte. Jaké je Vaše civilní zaměstnání?
Převážně se motám kolem strojů na potisky triček, mikin apod.
Koho tipujete za vítěze naší ligy?
Já tu naší ligu moc nesleduji, je tam pořád někde Baník? Ne, mi je to vcelku jedno, ale věřím, že pokud není Slavia blbá, tak už by si to měla pohlídat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.