ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Doufám, že si toho nikdo nevšimne a nebudu muset nic kupovat

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Krajní záložník Břidličné Marcel Cudrák odpověděl naši redakci na pár otázek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Vám k výhře. Kde jste sháněl podporu pro svou výhru?
Děkuji. Podporu jsem nesháněl, v pondělí jsem se dozvěděl o nominaci. Pravděpodobně, pro mě hlasovali kluci z krnovského dorostu a nejvíce asi talentovaný dorostenec Ladislav Klement, protože jsem jeho vzor. Tímto Láďu a kluky zdravím. (smích)
V Břidličné zatím tato anketa moc populární nebyla? Jak jste se o ní dozvěděl?
Všechno má svůj čas, budu tyhle stránky v Břidličné propagovat. Myslím, že to kluci znají. Pravděpodobně přes Facebook, někdo to sdílel.
Bude Vás výhra něco stát do klubové kasy?
Doufám, že si toho nikdo nevšimne a nebudu muset nic kupovat. Ale máme tam špekulanty, tak uvidíme.
Pojďme na poslední zápas s Hájem. Po celý zápas jste tahali za kratší stranu provazu. Jaký to byl zápas?
Šlo vidět, že jsme čtrnáct dní nebyli na hřišti z důvodu špatného počasí. První poločas jsme byli ospalí a zaslouženě prohrávali 2:0. Ve druhém poločase jsme sice rychle snížili na 2:1, ale potom Háj opět odskočil po standardce a přísném pokutovém kopu, takže stav byl 4:1. Vypadalo to, že je hotovo. Jenže po dvou rychlých brankách jsme se dostali zpět do hry, a vypadalo to tak, že si odvezeme alespoň bod, bohužel jsme nastřelili pouze tyč a jeli domů s prázdnou.
Vy sám jste vstřelil dvě branky. Popište je našim čtenářům.
U první branky jsem dostal dobrý balon na půlce, šel jsem kolem beka a potom přes stopera a z úhlu to propálil pod břevno. U druhé branky jsem šel od lajny na roh šestnáctky a sedlo mi to přesně na zadní tyč pod břevno.
Vzpomenete si ještě na svou první trefu v životě?
Bylo to v přípravce v Holčovicích, nějak se to ode mě odrazilo do brány.
Břidličné se start do jara moc nepovedl. Čím si to vysvětlujete?
První čtyři kola nám výsledkově nevyšly, ale myslím, že herně to nebylo špatné. Škoda přestávky po dvou výhrách, cítil jsem, že by to už mohlo být dobré. Věřím ale, že konec sezóny budeme vyhrávat a posuneme se směrem nahoru.
Jaké ambice má Břidličná v této sezóně?
Chceme teď sezonu dohrát v horní polovině tabulky. Myslím, že umístění do pátého místa by bylo dobré. V další sezoně to bude asi odvážnější ze strany vedení.
V kolika letech jste začal svou kariéru, a jak se pak dále vyvíjela?
Fotbal hraji od šesti let. Jsem odchovancem Krnova, kde jsem strávil vlastně celou mládež až do mužské kategorie. Potom jsem hrál v Opavě, Karviné, dva roky nižší soutěž v Německu, pak opět v Krnově, Krásných Loučkách a teď jsem v Břidličné.
Prošel jste hodně kluby. Ve kterém se Vám líbilo nejvíce?
Tak nejradši to má rád člověk doma v Krnově. Ale být v profesionálním fotbale byla určitě super zkušenost, takže fotbalově se mi to určitě nejvíc líbilo v Opavě a Karviné. Momentálně jsem hodně spokojený v Břidličné a doufám v dobrý konec sezóny.
Na jakém postu se Vám hraje nejlépe?
Krajní záložník.
Kdo je Váš fotbalový vzor?
Nemám vyloženě fotbalový vzor, ale chtěl jsem hrát ligu jako strejda.
Koho tipujete za letošního mistra ligy? A kdo si myslíte, že sestoupí?
Myslím, že vyhraje Plzeň a sestoupí asi Příbram a Hradec Králové.
Jak trávíte svůj volný čas?
Snažím se hodně sportovat. Dále se věnuji své milované ženě a našim společným přátelům. Díky za rozhovor a pozdravuji všechny fanoušky dobrého fotbalu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.