Hráč 19. kola Antonín Kiceluk: Šancí na hattrick bylo dost, ale nebylo mi přáno!

V 19. kole soutěže nejvíce zaujala vysoká výhra Pěčic na hřišti v Byšicích. Hosté zvítězili vysokým poměrem 0:5 také díky dvougólovému příspěvku střelce Antonína Kiceluka (28). Ten se pro nás v rozhovoru rozpovídal o přínosu zkušeného Jana Flachbarta pro tým, o šířce pěčického kádru a také o tom, co očekává od příštího šlágru v Dolním Bousově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluju k výhře v anketě o hráče kola. Jak se ti v Byšicích hrálo?
Předem chci poděkovat všem, kdo mi poslali hlas. V Byšicích nikdy nebyl žádný zápas jednoduchý, ale tentokrát nám to domácí celkem usnadnili, dostali jsme se do brzkého vedení a zbytek zápasu jsme měli tak nějak pod kontrolou. Přidali jsme 3 hezké branky ve druhém poločase a odjeli se třemi body domů.
Tobě se povedl zejména úplný začátek zápasu. Bylo vaším cílem na soupeře vlétnout?
Zápas se povedl celému týmu, od první minuty jsme hráli lépe než soupeř a byla otázka času, kdy se nám podaří dát branku. V prvním poločase jsme měli dostatek šancí na vstřelení více branek, nakonec jsme dali "pouze" dvě. Cílem zápasu bylo spíše hrát kombinační fotbal, být aktivní a zbytečně neinkasovat.
Mohl bys čtenářům popsat oba své góly?
Při první brance jsem dostal přihrávku od Jirky Wolfa přesně mezi dva obránce a obstřelem okolo brankáře "nečekaně“ zavěsil. Při druhé brance jsem přehodil vybíhajícího brankáře.
V další průběhu zápasu jsi měl šance na zkompletování hattricku. Z jakého důvodu se to nepodařilo?
Šancí na hattrick jsem měl opravdu dost, ale nějak mi to nebylo přáno (smích). Jsem hlavně rád za 3 body a za předvedený výkon našeho týmu.
Nehrála roli hrozba pokuty do klubové kasy?
Je pravda, že náš pokladník je velice nekompromisní ve vybírání pokut, ale něco takového mě opravdu nenapadlo.
Čemu přisuzuješ vaše zlepšení v jarní části sezóny?
Už na podzim jsme odehráli dobré zápasy, jen jsme neproměnovali šance, nebo jsme zápasy ztráceli vlastními chybami. Na jaře branky dáváme a nechybujeme... a samozřejmě nám pomohl příchod Honzy Flachbarta.
Sám ses dostal na pěknou metu 12 branek v sezóně. Jsi se svými výkony spokojen?
Myslím, že moje výkony můžou být ještě lepší, máme v týmu hodně kluků, co vám ty šance připraví a je jen na vás, jestli proměníte. Myslím, že potřebuju více klidu do koncovky a góly určitě přijdou.
V dalším kole vás čeká souboj proti silnému Dolnímu Bousovu. Co od zápasu očekáváš?
Jedno z nejtěžších utkání na jaře! Bousov má velkou kvalitu a myslím, že to bude pěkný zápas. Věřím, že se šťastnějším koncem pro nás.
V Pěčicích disponujete poměrně úzkým kádrem a na vaší lavičce se objevují obvykle maximálně dva hráči na střídání. Nemyslíš, že by týmu prospěla větší konkurence?
Nemyslím, že disponujeme úzkým kádrem. Hráčů, kteří jsou schopni nastoupit máme dost, spíše nás zlobí různá zranění. Až se všichni uzdraví, konkurence bude veliká a nikdo nebude mít místo jisté!
Máte připravený plán, kdo by se postavil do branky, kdyby musel ze zápasu z nějakého důvodu odstoupit brankář Dufek?
To asi ani nemáme, no... s "Důfou“ jsem v jednom týmu 7 sezón a ještě se snad ani jednou nestalo, že by musel z nějakého důvodu odstoupit.
Nemohu se nezeptat na Jana Flachbarta. Jak se ti hraje s tak zkušeným hráčem? Už jste od něj dostali „seřváno“?
Jeho příchod určitě pomohl celému týmu, je vidět, že ho fotbal stále baví a mezi náš mladý kolektiv skvěle zapadl. Určitě jsme rádi, že ho v týmu máme. Seřváno jsme nedostali, protože jak sám říká: "Co jsem v Pěčicích, vyhráváme!“
Měl jsi už možnost nastupovat vedle hráče s podobnými zkušenostmi?
Určitě ne!
Máš nějaký fotbalový vzor?
Bylo více hráčů, které jsem obdivoval, ale že bych měl jednoho jako vzor, to ne.
Co pro tebe fotbal znamená?
Fotbal je pro mě taková druhá rodina. Hraji ho od 6 let a jen vinou zranění jsem vynechal nějaké zápasy.
Děkuju za rozhovor a přeju hodně štěstí do dalších zápasů!
I já děkuji a přeji hodně úspěchů a čím dál více fanoušků vašemu webu!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.