Patrik Gabčo: Na hřišti jsem něco jako "Hledá se Nemo"

Je tu pátek a s ním pochopitelně také pravidelný článek, v němž jsme rozpovídali nejlepšího hráče devatenáctého kola, jak jste si jej sami zvolili. A kdo se jím tedy stal? Přeci Patrik Gabčo (Zetor Tisová), obránce Zetoru, který svému týmu pomohl skvělým defenzivním výkonem proti Zadnímu Chodovu. Navíc to byl on, kdo vstřelil první branku, která dodala týmu klid a pohodu. A jak zápas hodnotí sama hvězda? Pojďme se na to ihned mrknout. Přeji příjemnou zábavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste ohodnotil Váš víkendový zápas?
První poločas byl hodně vyrovnaný. Diváci si určitě mohly libovat ve skvělých individuálních akcích a neproměněných šancí na obou stranách. Nicméně pro nás ten první poločas vyšel lépe, protože jsme se nádhernou střelou k tyči dostaly do vedení. Nakonec byl poločas 2:1 pro nás. Druhý poločas byl jasně náš, k ničemu jsem je v jejich útočné fázi nepustil a zaslouženě jsme vyhrály 4:1.
Jak jste s týmem zatím spokojen?
V týmu nám to zatím šlape, snažíme se z každého zápasu vytěžit maximum a vyhrávat. Také máme novou lékárničku a iontové nápoje. Takže jsem spokojen (smích).
Co si od jara slibujete?
Náš cíl je zvítězit v každém zápase a samozřejmě postoupit. Letos to zatím vypadá i na to, že se konečně kvalifikujeme do předkola Ligy mistrů, tak nám držte palce (smích).
Jak se zatím cítíte Vy osobně?
Před sezonou samozřejmě všichni naši hráči absolvovaly klubové zdravotní testy, včetně mě, takže se po fyzické stránce cítím dobře (smích).
Jak byste nám sám sebe popsal jako fotbalistu, jakou máte na hřišti roli?
No občas mi přijde, že jsem na hřišti něco jako „Hledá se Nemo“. A moje role? No, snažím se hlavně na hřišti co nejlépe vypadat a jsem schopen tomu vše obětovat (smích).
Máte v soutěži nějakého oblíbeného soupeře, proti němuž se vždy nejvíce vyhecujete?
Já bych řekl, že jediný na koho se dokážeme fakt vyhecovat je rozhodčí a občas i pomezní soupeřova týmu (smích).
Jak vidíte vaše příští utkání?
Příští zápas nás čekají Konstantinky B, jelikož jejich áčko hraje ve stejný čas, tak bychom měli s klidem vyhrát.
Máte na závěr nějaký vzkaz pro naše diváky?
Na závěr bych vzkázal všem našim divákům, že vstupné na naše domácí zápasy ženy a děti neplatí (smích).
Patriku, díky za až nezvykle vážný rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.