Máme vždy hrozný podzim a pak to jaře doháníme, říká s úsměvem Jan Hanket.

Soběkury chytily v jarní části sezony dobrou formu a ze tří zápasů vytěžily zisk sedmi bodů. Ke zlepšeným výkonům pomáhá vydatně i po zranění navrátivší se útočník či záložník Jan Hanket, který v posledním zápase Soběkur dirigoval dvěma góly vítězství svého mužstva proti poslední Líšině. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na to, že jste se stal podruhé v sezoně hráčem kola?
Jsem rád. Potěšilo mě a samozřejmě vždy člověka potěší, když vyhraje. Doufám proto, že i výsledky celého týmu budou lepší
Souboj o první místo s Tomášem Görnerem jste nakonec zvládl lépe vy. Motivoval jste své okolí při hlasování, nebo to bylo bez vašeho přičinění?
Vaše stránky sleduji často.Poté, co jsem viděl, že jsem nominován, jsem se zmínil rodině a přátelům. Chci jim proto poděkovat za jejich hlasy.
V utkání proti poslední Líšině jste vstřelil dva góly. Vzpomenete si ještě zpětně, po jakých akcích padly vaše branky?
Ano vzpomínám. Při první brance mi to vlastně gólman Líšině sám daroval. Nedohodl se s obráncem a já vstřelil gól do prázdné branky. Druhá trefa padla, když jsem přehodil brankáře, ale jak se míč ke mě dostal, to jsi nepamatuji (úsměv). A góly byly věnovány Lukáši Bedenkovi, který měl ten den narozeniny (smích).
V jarní části sezony jste zatím získali slušných sedm bodů. V čem vidíte hlavní posun oproti podzimu, kdy se vám příliš nedařilo?
Tak takhle je to vždy poslední tři sezóny. Máme hrozný podzim a na jaře to potom doháníme. Vůbec netuším, čím by to mohlo být. Nejspíše větším nasazením při trénincích (smích).
Na podzim jste utrpěl zranění zánártní kůstky. Jak probíhala léčba? Je vše již v pořádku?
Léčba byla dlouhá. Na podzim jsem odehrál jen tři zápasy a zbytek jsem bohužel nestihl kvůli marodění a rehabilitacím.
Při prvním rozhovoru jsme se bavili o tom, že se chcete poprat o postup. Nyní jste ale až na osmém místě tabulky. V čem vidíte důvody, že to v letošní sezoně nevyjde?
Bohužel mám podzimní část sezony moc nevyšla. Co hraji za Soběkury, tak vždy to bylo stejné a asi i bude (smích).
Nyní jste měli volno. Jak jste osobně strávil volný prodloužený májový víkend?
Víkend jsem strávil se svojí přítelkyní u jejich rodičů. I přestože, že bylo volné i pondělí, přišlo mi to krátké (úsměv).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.