ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 18.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Střelec hattricku do sítě senomatských Beranů Patrik Vitner! Naše redakce ho vyzpovídala a Patrik ochotně odpověděl na všechny otázky. Mimo jiné uvedl, že zařazení do naší top jedenáctky neočekával a že by rád nadále pokračoval v podobných výkonech. Příští kolo by rezervě Zavidova jeho neméně výkon určitě pomohl, protože zápas na půde Ohnivců nebude procházka růžovou zahradou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Naše redakce ti gratuluje k výhře v naší tradiční anketě. Čekal jsi zařazení do sestavy kola?
Děkuji, zařazení do sestavy kola jsem nijak nečekal nebo spíš ani neočekával, ale myslím si, že se mi zápas povedl a byl bych rád, kdybych v podobných výkonech pokračoval.
2) Senomaty jste deklasovali pěti góly. Byl to jednoduchý zápas?
Senomaty se drželi prvních 60 minut, i když od 10. minuty prohrávali 1:0, myslím si, že se zápas zlomil v rozmezí 60. - 70. minuty, kdy se nám povedlo dát 3 branky. Zápas si myslím, že nám po herní stránce sedl podle představ a jsme s ním spokojeni.
3) Vstřelit hattrick se povede jednou za čas. Bude tě to v kabině něco stát?
Už jsem byl v kabině seznámen radou starších (Dan Devera, Petr Čech st.), že to mám za flašku. (smích)
4) Příští kolo zajíždíte do Městečka, kde se místním Ohnivcům nedaří. Budete chtít jejich neúspěšnou šňůru protáhnout?
Městečko je hodně kvalitní soupeř a bude to pro nás těžký zápas. My ale nemáme co ztratit a za každý bod, který přivezeme, budeme rádi.
5) Kdo je dle tebe nejkvalitnějším týmem II. třídy?
Neodehrál jsem všechny zápasy za B tým, ale ze zápasů, které jsem mohl hrát, mi přišlo právě Městečko jako nejsilnější tým.
6) Kdo je největším tahounem na hřišti a v kabině?
To je u nás jednoznačné, tým táhne Dan Devera s Petrem Čechem st., ale myslím si, že těžíme i z velmi dobrého kolektivu mladých hráčů. Tým je postaven na hráčích kolem dvaceti let a doplňuje nás zkušenost v podobě právě těchto dvou borců.
7) Ve středu se rozhodlo o finalistech MOL Cupu. Koho tipuješ jako celkového vítěze?
Ani mi o tom nepovídej... Úterý pro mě byla těžká rána, když Slavia padla, ale teď bych přál vítězství jednoznačně Opavě, která by si to určitě zasloužila a byl by to zajímavý příběh.
8) Video ve fotbale - ano nebo ne?
Video je podle mého názoru skvělý nápad, určitě by to mohlo ve spoustě situacích rozhodčím usnadnit práci a chytráčci, kteří to vidí za televizí 5x a ještě zpomaleně v televizi, by už nemuseli mít zbytečně co řešit.
Naše redakce ti děkuje za rozhovor a stejně jako tobě, tak i celému týmu přeje hodně štěstí do dalších bojů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.