Musíme na tréninku zapracovat na naší koncovce, tvrdí Tomáš Brabenec

Vítězem ankety Hráč kola se stal Tomáš Brabenec z Lipníku. Obránce tohoto týmu přispěl svým výkonem k první jarní výhře okořeněnou nulou. Nyní si s tímto hráčem přečtěte celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Z mého pohledu vyrovnaný zápas, ale vyložených šancí jsme měli víc, navíc jsme znovu neproměnili penaltu. Řekl bych, že zasloužené vítězství. 
Jak bys popsal svůj výkon?
  Nerad hodnotím sám sebe, ale myslím, že nebyl nijak výjimečný. Hlavní asi bylo to, že jsme v obraně neudělali žádnou velkou chybu, která by skončila gólem.
 Začátek jara se vám příliš nevyvedl. Na první gól jste dokonce čekali dva a půl zápasu. Trochu se to zlepšilo, ale na čem je třeba zapracovat, aby to tam více padalo?
Myslím, že i přesto, že jsme nevstřelili žádný gol, jsme si šance dokázali vytvořit. Chybělo nám i trochu toho štěstí, aby to tam padlo. Ale samozřejmě, pracovat se na tom musí a to hlavně v tréninku, kde by se ty situace měli přiblížit těm zápasovým a jít do všeho naplno i v tom tréninku.
 Konečně jste i vybojovali výhru okořeněnou nulou. Pomůže vám to hodně do dalších zápasů ?
Já myslím, že určitě. Zde musím pochválit i našeho nového brankáře..
Nyní zajíždíte do Blatnice, která po zatím stoprocentním jaru šla poprvé v sezóně do vedení. S čím do zápasu půjdete, aby jste favoritovi znepříjemnili cestu za výhrou?
Tak určitě s tím, že nebudeme chtít dostat první branku, hrát ze zabezpečené obrany a čekat na nějaký náš brejk. Blatnice má velmi dobré zkušené mužstvo,  řízené  výborným trenérem , bude to pro nás těžký zápas.
 Jak jste momentálně spokojeni se svým postavením v tabulce?
  Myslím, že můžeme být spokojení. Ale chtělo by to ještě uhrát nějaký body, abychom měli co nejdříve jistotu záchrany. Protože zatím není jasné kolik bude sestupujících.
Vím, že se hodně věnuješ mládeži. Co tě na této práci nejvíce baví?  
Mě nejvíce baví, když vidím, že to děti nebo ty hráče baví taky. Tudíž se na ty tréninky jako trenér snažím připravit co nejlépe.
Kdo podle tebe získá domácí titul?
  Sparta už to bohužel nebude. Více věřím Slavii. 
 U čeho si nejvíce odpočineš?
Hodně těžká otázka (úsměv). Jelikož mám hodně fotbalových aktivit, tak asi doma večer u ordinace (smích).
 Sleduješ naše webové stránky?
Sleduji. Je skvělý, ze fanoušci mají takový servis.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.