ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Do pátečního večera jsem měl za to, že jdu ráno do práce

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Podruhé nasš redakce vyzpovídala krnovského Jakuba Hrubého. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola. Kde jste sháněl podporu?
Děkuji. V prvé řadě děkuji všem, co mi dali hlas. Velkou podporu jsem měl od rodiny a přátel.
Je to Vaše druhá výhra a navíc jste zaznamenal hattrick. To asi bude pěkně drahé?
Ano, to bude. S tím počítám. Navíc pořád patřím k té juniorce toho týmu, takže kluci v kabině mi to docela dost připomínají. Já jen vyčkávám na akce v Kauflandu. (smích)
Pojďme k zápasu se Šenovem. Jaké to bylo utkání?
Utkání bylo pro mě hlavně nečekané, protože ve Vrbně, kde bydlím, bylo půl metru sněhu. Do pátečního večera jsem měl za to, že jdu ráno do práce. Zápas jsme měli, od začátku ve své režii. Hráli jsme v bloku a chodili do rychlých protiútoků, ze kterých jsme dost těžili. Odmakali jsme to a prodloužili vítěznou šňůru. Po zápase vedl vítězný pokřik opět Kuba Řeháček, neskutečný motivátor.
Vsítil jste všechny branky zápasu. Jak branky padly?
Branky byly takřka totožné. Na všechny tři góly mi přihrál krnovský špílmachr, Adam Ondra. Vyhledával jsem mezery mezi obránci, kam mi chodily včasné kolmice do běhu. Rychlostně jsem na tom byl o kapku lépe než obránci, takže to pro mě byla výhoda. Na zakončení bylo dost času. Zakončoval jsem k tyčím. Dvě tutovky jsem ještě spálil. Jednu hlavičku a jeden nájezd na brankáře. Chtěl bych poděkovat celé týmu, sice Adam měl tři asistence, já vsítil hattrick, ale je to zásluha celku. Všechno vychází z bezchybné obrany, kterou máme.
Čím si vysvětlujete rozdíl mezi podzimními a jarními výkony Vašeho týmu?
To je těžká otázka. Máme teď výbornou partu, jak už jsem zmiňoval. Zatím se vyhrává. Uvidíme, jaká bude atmosféra, až prohrajeme. Máme docela i dost štěstí. Oproti podzimu více makáme, jsme jako jeden muž.
Teď Vás čekají Dětmarovice, které teď remizovaly s lídrem z Bohumína. S jakým cílem půjdete do tohoto zápasu?
Jak říkám, každý zápas je úplně jiný, může se stát cokoliv. Fotbal nemá logiku. Určitě chceme navázat na sérii vítězství. Také doufám, že přijde hodně fanoušků a předvedeme jim pohledný fotbal.
Jaký je Váš největší fotbalový zážitek?
Můj největší fotbalový zážitek byl bez debat zápas proti Bruntálu, který jsme odehráli na podzim. I když se mi nedařilo, tak jsem si to užil. Zápas tehdy navštívilo přes tisíc fanoušků. Skvělý pocit.
S kým byste si chtěl zahrát v jednom týmu?
Jako každý mám sen si čutnout s nějakou fotbalovou hvězdou. U mě to je konkrétně Lionel Messi, ale je to hodně nereálné přání. Takže se těším, až si jednou zahraji po boku takových jmen, jako je Petr Kopecký, Jaroslav Klimeš, Martin Odstrčil, Lukáš Trunda a spol. Kamarádi a tahouni Vrbna pod Pradědem, které tímto zdravím.
Máte nějaký předzápasový rituál?
Ano, miluji hudbu. Před zápasem máme puštěné písničky a já si zpívám. Pomáhá mi to zbavit se nervozity.
Kdo myslíte, že vyhraje letošní Ligu mistrů?
I když jsem fanoušek Barcelony, tak bych to přál konkurentovi. Realu Madrid.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.