Podle mnohých nejlepší hráč v okrese, přesto zůstává skromný. To je hráč kola Michal Fořt

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím již počtvrté ofenzivní hráč Merklína Michal Fořt. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Hlasování o hráče kola jste ovládl počtvrté. To téměř nemá obdoby. Berete to jako ocenění Vaší práce a přínosu pro tým?
Každý hráč má v týmu nějakou úlohu, to nakolik jsem týmu prospěšný se musíte spíš zeptat trenéra, ale řekl bych že výkon hráče se vždy odvíjí od podpory spoluhráčů.
Nejeden soupeř, či trenér Vás označil za rozdílového hráče, a fotbalistu, který nemá v OP co dělat. V tom dobrém slova smysl. Jak to vnímáte?
Každá pochvala by měla být motivací pro další práci. Myslím ale, že okresní přebor má ve svých řadách mnoho kvalitních fotbalistů
Tabulka střelců vypadá jednoznačně, je vůbec ještě šance ztratit tento primát? A v jaké formě se Vy osobně cítíte?
Na záložníka to celkem ujde (smích). Ne tak fotbal je můj koníček od pěti let a abych řekl pravdu tak stejnou radost mi dělá i nula v kolonce žlutých karet. Nejspíš to znamená že jsem se konečně zklidnil (úsměv).
Pomýšlíte ještě na to, jak dohnat Losinou a vyhrát OP, nebo je Vaším cílem uhájit druhé místo?
Našim cílem bylo hrát v první pětce. Nemáme moc široký kádr a o postupu se vůbec neuvažovalo. Takže Losiné to přeji a doufám že se jí v B. třídě bude dařit.
O víkendu jste odehráli zápas s Kasejovicemi. První poločas byl výborný, co se ve druhém stalo, že jste vedení senzačně ztratili?
Kasejovice si za druhý poločas výhru zasloužili. Nám se to doma stalo již po několikáté, možná špatná koncentrace nebo někteří z nás nemají moc natrénováno.
Jak padli Vaše branky?
U první branky jsem si narazil míč se Zdeňkem Regnerem a ten mi ho krásně dloubl za obránce. Já se ze vzduchu trefil na vzdálenější tyč. Druhou branku mi naservíroval Václav Vopička nádherným křižným balonem za obranu a zakončení se mi povedlo trefit podobně jen levačkou.
Jak, jakožto slavista, vnímáte současnou sezónu 1. ligy? Kterému týmu se vůbec nejvíc fandí ve vašem týmu? Je to Slavie? Vím, že třeba předseda klubu je zarytý slávista.
Vnímám to tak že po tich sezonách utrpení a bídy se dereme zpět na vrchol a bylo by krásné v posledním kole na Strahově slavit titul. U nás to mají kluci trochu pomotané (smích) ze Slávistů jsem tam jen já a pan Bláha. Jinak většina fandí Spartě a Milan Balák je Viktorián (Nejhorší je, že do toho nutí i svého syna)(smích).
O víkendu vás čeká Hradec a všichni tipéři vám věří. Myslíte, že jste jasnými favority a s čím do zápasu jdete?
Tak jako každý zápas se budeme snažit útočit a trochu pobavit naše diváky. Snad jim to neznepříjemníme jako minulý týden.
Děkuji za rozhovor a hodně štěstí v zápase.
Rádo se stalo. SKS

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.