ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Když někdo vyhraje anketu, letí odměna do kabiny a jelikož kluci rádi dodržují pitný režim, tak to bude něco, co je zahřeje

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Na pár otázek odpověděl Daniel Charvát ze Staré Bělé. Na fotce je v červené košili uprostřed. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství. Kde jste sháněl podporu?
Děkuji. Největší podíl na tom mají asi určitě kluci z kabiny, pokud se někdo z týmu objeví v sestavě kola, ve Staré Bělé je tohle něco jako svátek a je skoro nemožné nevyhrát. Mně osobně nominace do sestavy velmi zaskočila a dozvěděl jsem se to až po několika hodinách. Každopádně kluci to pečlivě sledují a tímto bych jim chtěl velmi poděkovat.
Jste na jaře prvním hráčem ze Staré Bělé, který anketu vyhrál. Co Vás bude stát do klubové kasy?
Věřím, že nejsem ani poslední. U nás máme jasno, když někdo vyhraje anketu, letí odměna do kabiny a jelikož kluci rádi dodržují pitný režim, tak to bude něco, co je zahřeje.
Pojďme na sobotní zápas v Bohuslavicích. I když jsou Bohuslavice poslední, asi svou kůži lacino neprodaly. Jaký to byl zápas?
Zápas v Bohuslavicích byl z mého pohledu z obou stran velmi špatný. Byl to nejhorší výkon, který jsme za tuto sezónu předvedli a pro diváky byl fotbal velmi neatraktivní, což mě mrzí. Ale i takové zápasy někdy jsou a jsme rádi, že jsme tam tu výhru vybojovali.
Vsítil jste jedinou branku zápasu. Popište nám ji.
Kopali jsme roh z pravé strany a já stál jako poslední na zadní tyči, míč doletěl někde na přední, ale kupodivu propadl celou Bohuslavickou obranou a dostal se až ke mně. Ani na vteřinu jsem nezaváhal a uklidil jsem ho zkušeně na zadní.
V čele už máte čtyřbodový náskok. Hovoří se již o postupu v kabině?
Jistě nás náskok těší, ale to že jsme první nic neznamená. Snažíme se do zápasu nastupovat tak abychom si zápas užili a předvedli hezký fotbal, nehrajeme na výsledek. Postup by byl vynikající, ale do konce sezóny je ještě spoustu času a všechno se může změnit, ale samozřejmě nikomu nic nedáme zadarmo a snad si to s přehledem pohlídáme.
Jak jste zatím spokojený s jarními výkony Staré Bělé?
Určitě máme navíc, bojovnost ta je vždycky, ale z fotbalové stránky můžeme předvést daleko více. Spokojený určitě nejsem a je třeba pracovat dál.
Jste odchovancem Baníku Ostrava. Láká Vás zahrát si v jeho dresu?
Ano to jsem. Určitě by to bylo fajn znovu si obléct dres klubu, kde jsem vyrůstal, ale mám i jiné priority.
Popište našim čtenářům svou kariéru.
Jak už jsem zmiňoval, začal jsem v pěti letech v Baníku Ostrava a tam jsem hrál asi do patnácti let. Poté jsem šel na hostování do Vítkovic, kde jsem strávil taky několik hezkých let a momentálně jsem první sezónu ve Staré Bělé, kde jsem velmi spokojený.
Jaký je Váš fotbalový vzor?
Můj fotbalový vzor je už od mala CR7, oceňuju jeho tvrdou práci a odhodlanost, ale myslím že by se od nás, mladých pušek ze Staré Bělé mohl ještě něco přiučit. Haha
Jaký je Váš největší fotbalový zážitek?
Za svůj život jsem ve fotbale zažil spoustu krásných okamžiků, ale nedokážu říct, který byl ten největší a nejlepší. Co by mě ale teď velmi potěšilo a na co bych rád vzpomínal je postup. Myslím, že máme našlápnuto velmi dobře.
Jaká je kabina ve Staré Bělé a kdo je jejím největším tahounem?
Kabina je výborná. Takový kolektiv si může přát každý fotbalista a jsem rád že jsem její součástí. Žádného tahouna nemáme, myslím že jsme si všichni rovni, a to je na tom to dobré, makáme jeden za druhého.
Koho tipujete na vítěze letošní Ligy mistrů?
Myslím, že Real Madrid. Netvrdím, že je v nejlepší formě, ale s ofenzivní hrou „bílého baletu” mají problém i ty nejlepší světové kluby, jak jsme se mohli v poslední době přesvědčit. Přirovnal bych je možná i k nám. Povolíš přitáhneš. Haha

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.