Rád bych s klukama vyhrál přebor a náležitě to oslavil i s našimi fans, přeje si vítěz kola Jakub Kubík

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kubo, gratuluji k vítězství. Jaké jsou tvé první pocity a dojmy?
Děkuji, nějak moc to neprožívám, protože už jsem asi desátý hráč z našeho týmu, který to vyhrál a ten efekt už není takový. Klidně bych to vítězství vyměnil za výhru ve Světlíku, protože se nám tam moc nechce. Navíc to mám do kasy…
Už tradičně se stává, že pokud je hráč z vašeho týmu v sestavě kola, tak vyhraje nebo je alespoň na stupni vítězů. Čím to je?
Těžko říct, jestli si tak vzájemně přejeme úspěch anebo chceme aby vítěz platil do kasy. Myslím, že spíše to druhé. (úsměv)
Prozraď čtenářům, jaký byl první jarní zápas? Výsledek napovídá velmi snadnému vítězství, bylo to tak?
Bylo to těžké utkání na ještě těžším terénu. Mně to sice vyhovovalo, ale u zbytku týmu jsem nečekal, že bude takhle bojovat. Možná jsem takovou bojovnost a zaujetí u nás viděl poprvé a byl jsem příjemně překvapen. Dokonce i Ondrášek Koubů dal v zápase pár hlaviček. To se normálně neděje, ale on od zimního soustředění pociťuje jistou životní změnu a ta ho asi posouvá ve fotbalových výkonech.
Ve třiadvaceti letech si velmi mladým kapitánem ve svém týmu. Respektují tě hráči?
Citlivá otázka... z volby jsem upřímně vůbec nebyl nadšený. Myslím, že kapitán by měl být starší hráč a osobnost. Bohužel, u nás asi teď nikdo takový není. Na druhou stranu je to čest být kapitánem. Jestli mě respektují, tak to nevím, to se musíš zeptat jich. Já si ale nedělám iluze. Jinak ta páska mě moc nezměnila, všichni mi můžou i nadále tykat a rád každému poradím. (usmívá se)
Loni FAČR zrušila hostování. Toto rozhodnutí se týkalo i tebe. Jaký máš na toto nové pravidlo názor?
Na rovinu… jsem rád, že už nejsem hráčem Kaplice a že Dolňák se nemusí s Kaplicí handrkovat o prodloužení hostování. Odejít někam z Kaplice byl skoro vždy a skoro pro každého problém. Měli by si uvědomit, že na téhle úrovni je to pořád ještě jenom zábava. Určitý názor na pravidlo nemám, jen mi přijdou směšné ty tabulkové částky. Nedal bych za sebe víc jak dvě kila. (směje se)
Na závěr ti položím pětici otázek, kterou dávám každému vítězi kola. Začnu tím, že se zeptám, v jakém týmu si udělal první fotbalové krůčky na zeleném pažitu?
Bylo to v Dolním Dvořišti a myslím, že jsem hrál „načerno“. Nevím, jestli se o tom už dneska může mluvit. (úsměv)
Jaký tým je pro tebe takzvaným "number one"?
Dolní Dvořiště!!!
Co životní sen? Máš nějaký? Pojí se s fotbalem nebo je z jiného soudku?
Rád bych s klukama vyhrál přebor a náležitě to oslavil i s našima fans, kteří jsou neuvěřitelní a jezdí za námi i na venkovní zápasy. Uvidíš sám, až na tebe bude v sobotu křičet paní Hešíková: „Pusť ho!!!" Z toho jde opravdu mráz po zádech.
Máš nějaký fotbalový moment, který ti nejvíce utkvěl v paměti?
Jo, docela často je mi předhazován zápas v Přídolí, kde jsem se nechal unést a byla z toho scénka jako v Mortal Kombat. (směje se) Řeč na to přijde většinou na konci tréninku, když se kopou penalty.
Poslední otázkou je, co si dáš nejraději k jídlu a k pití?
Mojí nejoblíbenější restaurací je McDonald's. Tam se rád "zprasím".

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.