Snem Josefa Černého je postup do Á-třídy

Co nám o sobě řekl hráč 16.kola 1.B třídy sk.B Josef Černý? ,,Je mi 26 let, moje hráčská pozice je záložník, ale někdy nastupuji v útoku. Jsem společenský, sportovně nadaný a rád cestuji. Prostě fotbal a hokej je můj život." (smích)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Vám k vítězství v anketě Hráč kola. Kdy a kde jste začal s fotbalem?
K fotbalu mě přivedl můj otec asi v pěti letech a začínal jsem hrát v Rouchovanech, kde působil právě i můj otec. Jsem z fotbalové rodiny, fotbal mají rádi taťka,strejda, švagr i bratranci a když se všichni sejdeme tak téma je jasné, neřeší se nic jiného. (smích)
Kterými kluby jste dále prošel ve své kariéře?
V kariéře jsem prošel mnoha kluby, začínal jsem v Rouchovanech a poté přestoupil do Jamolic, kde jsem hrál okresní přebor žáků. Z Jamolic jsem přestoupil do Dukovan do žáků a poté jsem se vrátil zpět do Rouchovan, kde jsem začínal s fotbalem. V Rouchovanech se mi dařilo střelecky a přišla další nabídka z Horních Kounic a já ji přijal. V Horních Kounicích se mi hrálo velice dobře a celkem se mi dařilo střelecky, přišlo mě, že na znojemsku se hrál kvalitnější fotbal než na Vysočině. Další můj přestup byl do Moravského Krumlova, kde jsem si zahrál krajský přebor žáků a dorostu a poté jsme postoupili s dorostem do divize. Největší vrchol mé kariéry byl přestup do Znojma, kde jsem hrál dorosteneckou ligu. Ze Znojma jsem se potom vrátil zpět do Moravského Krumlova, kde jsem odehrál jednu sezónu za muže a potom jsem dostal nabídku do Dukovan, kde hrála spousta mých kamarádů a já se rozhodl, že půjdu tam a v Dukovanech hraji do této chvíle a jsem tu moc spokojen.
Dosáhl jste ve fotbale nějakých zajímavých úspěchů?
Můj úspěch byl postup s Moravským Krumlovem z krajského přeboru do divize dorostu a se Znojmem do dorostenecké ligy, s tímto týmem jsem se zúčastnil také turnaje v Nizozemsku, kde jsem si zahrál proti zahraničním soupeřům. Poslední úspěch byl za Dukovany postup z okresního přeboru do 1.B třídy. A teď doufám, mě čeká další úspěch postup do 1.A třídy za Dukovany. (smích)
Jak hodnotíte váš víkendový zápas a váš výkon v tomto utkání?
Dostali jsme se do rychlého vedení po gólu Koníře, ale soupeř do poločasu vyrovnal pěkným gólem. Ve druhé půli jsem hned v 50. minutě dal gól po pěkné přihrávce Koníře na 2:1 a hned za tři minuty jsem dal na 3:1 po krásném centru Jaška. Pak už byl zápas jen v naši režii a soupeře jsme do ničeho nepustili. Zápas nakonec skončil 5:1. Pro mě a pro tým velice vydařený zápas.
S kým hrajete tento víkend a co očekáváte od zápasu?
Hrajeme s týmem Kněžic, kde nás nečeká vůbec jednoduchý zápas. Doma jsou velice silným soupeřem, ale jedeme si pro tři body, nic jiného nebereme. (smích)
Jak proběhla zimní příprava ve vašem klubu?
Zimní příprava probíhala třikrát týdně. Jezdili jsme do haly do Rouchovan a na umělou trávu do Ivančic. Od 9-12.3 jsme byli na soustředění v Lukách nad Jihlavou. Odehráli jsme tři přípravná utkání.
Co očekáváte od jarní části sezóny?
Moje ambice jsou takové, abych pomohl týmu hrát o čelo tabulky a vybojovat s týmem postup do 1.A třídy. Určitě to nebude jednoduché, každý zápas je těžký. Budeme o ten sen bojovat až do konce. (smích).
Kdo je váš nejoblíbenější spoluhráč ve vašem týmu?
Oblíbeného spoluhráče nemám. Jsme jeden tým a držíme za jeden provaz. Parta v Dukovanech je výborná, všichni si skvěle rozumíme.
Na který zápas v sezóně se nejvíce těšíte?
Těším se na každý zápas, mám rád vyhrocené utkání, kde to mezi týmy trošku vře. (smích) Červená a žlutá karta přece k fotbalu patří. (smích)
Máte nějaký oblíbený tým či hráče?
Můj oblíbený tým je Sparta Praha, kde jsem navštívil spoustu pěkných utkání a doufám, že ještě navštívím. Nejvíc se mi vždy líbil Bořek Dočkal a toho teď Sparta postrádá. Také fandím Realu a Chelsea, oblíbení hráči jsou Sergio Ramos a Eden Hazard.
Chodí se na zápasy vašeho týmu dívat někdo z vaší rodiny?
Podporu mám od rodiny a když jim čas dovolí, tak se na mně rádi přijdou podívat.
Jak nejraději trávíte svůj volný čas mimo fotbalu?
Volného času moc nemám, když skončí fotbal, začíná hokej. (smích)
Vaše oblíbené jídlo a pití?
Miluji smažený sýr a hranolky. K pití si rád dám pěkně vychlazenou kofolu. (smích) Samozřejmě po zápase nepohrdnu grilovanou klobásou. (smích)
Kde pracujete?
Pracuji na Jaderné elektrárně Dukovany jako OSVČ.
Co říkáte na portál fotbalunas.cz?
Vždy se tam vše dozvím. Velice vydařený portál a jsem rád, že se o to někdo stará.
Děkuji za rozhovor.
Všem týmům přeji úspěšnou sezónu bez zranění a spoustu fotbalových zážitků.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.