Gól u nás umí dát každý, nemusíme se spoléhat na jediného hráče, říká třebešský Martin Štajer

Hráčem uplynulého kola se stal Martin Štajer, záložník Třebše. Na výhře nad Tatranem Hostinné 1:2 se podílel dvěma asistencemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V posledním kole jste porazili Tatran Hostinné 1:2. Jak náročný zápas to byl?
Myslím že jsme odehráli jedno z nejnáročnějších utkání, byl to boj o každý metr, zápas plný soubojů, celkově fyzicky náročné i trošku psychicky, ale zvládli jsme to lépe než domácí hráči.
Touto výhrou jste si upevnili druhé místo v tabulce. Máte zápas k dobru, na první Vrchlabí ztrácíte osm bodů, před třetími Kunčicemi a Novým Hradcem máte čtyřbodový náskok. Jak reálně začínáte přemýšlet a hovořit o postupu do Krajského přeboru?
My se snažíme na to nemyslet, musíme jít od zápasu k zápasu, pořád stejně táhnout za jeden provaz, podávat dobré výkony a ono to nějak dopadne (snad dobře). Samozřejmě, ale nějaká narážka v šatně kvůli postupu padne.
Myslíte si, že je letošní Vrchlabí ještě dostižitelné a předstižitelné?
Vrchlabí hraje ve velké pohodě a formě, ale všechno jednou končí. Tak proč by nemohlo být dostižitelné.
Bylo by v případě postupu do vyšší soutěže nutné posílit tým o zkušenější hráče, nebo byste s velmi mladým týmem nadále dokázali těžit z dlouholeté soudržnosti i v Krajském přeboru?
To nevím, jestli je otázka pro mě, spíš na trenéra a na vedení. Divák má možná názor, že by nám ještě nějaký zkušený hráč bodl. Myslím si, že když si to vykopeme, tak bychom měli dostat šanci si to v této sestavě to zahrát a naše dlouholetá soudržnost může být jenom plus.
Až pět hráčů Třebše, včetně vás, nastřílelo v této sezoně šest a více gólů. Znamená to, že nemáte v týmu přesně určeného koncového hráče, na kterého byste směřovali většinu finálních přihrávek?
Máme tam koncové hráče a střelce, jen to tolik ještě nedávají znát (smích). Ale pro nás je jenom dobře, že gól u nás může dát každý a nemusíme se spoléhat na jednoho hráče.
V následujícím týdnu vás kvůli dohrávce šestnáctého kola čeká nabitý program. O víkendu hostíte Úpici, ve středu se vydáte do Sobotky. Který zápas bude náročnější?
A ještě tam máme Velikonoční pondělí (smích). V této soutěži, je každý zápas těžký a každý může prohrát s každým, takže my se připravíme na oba zápasy stejně poctivě a doufáme že posbíráme všechny body.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.