"Manželka říká, že když se přijde podívat na fotbal, tak prohrajeme. Tak radši nechodí", směje se Hráč kola Standa Schejbal

První aprílový víkend přinesl i několik aprílových výsledků. Co ale hlavně přinesl to byly góly. Tabulka střelců bila na poplach. Několik snajprů si ve svých utkáních připsalo po dvou vstřelených brankách. K vidění byl i hattrick a dokonce jeden čtyřgólový střelec. Tím, kdo ale nejvíc zaujal, byl Stanislav Schejbal z TJ Baník Zbůch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Stando, gratuluji k Hráči kola a hned se zeptám, jak ty jsi se dostal k fotbalu?
Ahoj, no bylo mi asi šest a odvedl mě tam táta. Všichni šli hrát fotbal a já jsem se jako malý kluk bál, tak mi tam odvedl a už jsem začal.
Váš trenér, když jsme spolu mluvil, řekl, že jsi u Vás v klubu jeden z těch starších a zkušenějších. Podle něj jsi pořád ten platný a rozdílový hráč. Jak se na to díváš??
No že si to s ním vysvětlím (smích) Vždyť je mi teprve třiatřicet.
No v tomhle věku už někteří fotbalisté končí... (smích)
Já teprve začínám (smích)
Jak bereš to, co o tobě trenér řekl?
Potěší to, ale hraje nás v týmu jedenáct a když to střílí, je to jenom dobře.
Dával jsi gól i v prvním kole. Čím to je?
Hodně mi kluci pomáhají.
Jaké máte klubové ambice pro letošní sezónu?
Dohrát úplně v klidu, udržet se nahoře nebo ve středu. Nechceme se dostat dolů a být ohrožení sestupem nebo spadnout do třetí třídy. Vzhledem k tomu, jak se tady o to lidi starají, by to byla velká škoda.
Jak se ti líbí naše stránky?
Hodně se mi líbí. Sleduji to, zajímá mi to. Koukám i na bývalé mančafty, kde jsem hrál. Já jsem spokojenej. Pokud mám čas, tak čtu články. Samozřejmě ne všechny.
Překvapilo tě hodně, že jsi vyhrál Hráče kola?
Nečekal jsem to. Někteří kluci tady od nás už bylo třeba v sestavách kola, ale fakt to bylo nečekané.
Čeká vás o tomto víkendu derby s Baníkem Líně. Jak se díváš na tento zápas?
Znám tam pár kluků, nemyslím si, že by to mělo být nějaké vyhrocené nebo tak, ale určitě do Líní přijedeme s myšlenkami na výhru. Hodila by se, protože bychom jim odskočili.
Máš svůj fotbalový vzor?
Zbožňoval jsem Ronalda. Strejda totiž fandil Brazílii, já jsem fandil Ronaldovi. Teď to je asi Zlatan Ibrahimovič. To je taky takový nervák jako já.
Máš rodinu. Chci se zeptat, jestli se tvé dcerky chodí dívat na to, jak táta hraje fotbal?
Nechodí, protože oni tam nevydrží sedět a manželka taky nechodí. Ta říká, že vždycky když přijde, tak prohrajeme, tak nechodí. (smích)
Jak nahlížíš na to, že všeobecně ve sportech je málo lidí, kteří mají silnou vůli a chuť?
Jedna z věcí je vedení rodičů. Důležitá je podpora. Je jiná doba. Samé mobily a už to není takové. My, když jsme byli malí kluci, přišli jsme ze školy, hodili jsme tašky do kouta a šli na hřiště. Dneska už to nevidíš.
Poslední otázka je spojená se sportovní dlouhověkostí. Jarda Jágr například hraje na špičkové úrovni ještě ve čtyřiačtyřiceti. Jak dlouho ty osobně bys chtěl hrát fotbal?
Pokud to zdraví dovolí tak samozřejmě budu hrát tak dlouho, dokud mi to zdraví dovolí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.