Vojtěch Řehoř: Brdu a Pfejfra nahrazujeme týmovou hrou

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem tradiční ankety o hráče kola se stal Vojtěch Řehoř z Jesenice, který nám popsal ambice týmu, ale také něco málo prozdradil na své spoluhráče, ale bohužel byl příliš diskrétní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Na úvod gratulujeme za celou naší redakci k titulu hráče 15. kola Okresního přeboru. Jak moc byl pro Tebe vítězný zápas s Olešnou těžký a co pro Tebe znamená titul hráče kola?
Stejně jako na podzim to byl těžký zápas spíš pro kluky v poli, z mé strany šlo o pár zákroků, zažil jsem těžší utkání. Titul hráče kola je příjemné zpestření, ale ocenění je vizitka celého týmu, který podal dobrý výkon a jehož hráči se nebáli k zabránění gólu mnohdy nastavit i vlastní krk.
Jaké ambice máte jako tým do jarní části, případně jaké máš ty osobně, např. počet čistých kont.
Jako tým bychom chtěli útočit na nejvyšší příčky, nikdo tady nechce hrát střed tabulky. Já osobně bych chtěl mít čistých kont co nejvíc a pomoci tak týmu. Přeci jen, kdo nedostává góly, neprohrává.
V dresu Jesenice na jaře nenastupuje David Brda a mladý Sam Pfejfer odešel do dorostu SKR, jak je těžké je nahradit.
Oba dva jsou skvělí fotbalisté, nahradit je úplně je těžké. Daří se nám to spíš týmovým pojetím hry.
Střelecky vás stále táhne veterán Jeníček. Je na obrazu jeho nástupce?
Hledat nástupce takového kanonýra je vždy přetěžký úkol. Máme však několik šikovných kluků, kteří když si seřídí správně mířidla, popřípadě srovnaj hlavu, tak se v Jesenici v budoucnu o vstřelené branky bát nemusíme.
Jesenice zkusila i krajské soutěže, dokonce krajský přebor. Jsou v týmu výhledově ambice si zkusit znovu alespoň I. B třídě, když zázemí v Jesenici je parádní?
Tyhle myšlenky jsou spíš hudbou budoucnosti. Zázemí je skvělé, o tom žádná, ale nejdřív musíme začít podávat konstantní výkony a vyhrávat i zápasy, kde se nám tolik nedaří, pak můžeme přemýšlet i o vyšších metách.
V dalším kole Vás čeká těžký zápas na půdě Městečka. S jakým cílem do něj vstoupíte a jak se připravujete na lídra tabulky.
Do každého zápasu jdeme s tím, že chceme uspět. Městečko jsme kvůli naší nedisciplinovanosti na podzim porazili až na penalty. Vyhrát chceme i teď. Připravujeme se jako na každého jiného soupeře.
Pomoc nahlédnout čtenářům pod pokličku jesenické kopané.. Kdo je největším tahounem týmu na pozápasových oslavách.
To je věc, která se dost mění. Někteří mají trošku utaženější opasky svobody, jiní se snaží být aspoň někdy zodpovědní, takže se to dost střídá. Za nejčastější tahouny bych označil našeho kapitána a jednoho z veteránů, kterého ovšem nemůžu ze slušnosti a vzhledem k věku jmenovat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.