Chceme být ve špičce okresu, říká hráč kola Adam Špička z Lužné

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Je jím Adam Špička z Lužné, který výborným výkonem pomohl svému týmu k zisku tří bodů na půdě Olympie Rakovník. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čekal jsi nominaci na hráče kola?
Tak člověk asi tuší jestli hrál dobře nebo ne, spíše jsem rád, že jsme to zvládli jako tým a dokázali jsme porazit velmi kvalitní mužstvo. Určitě to potěší, dodá sebevědomí a je dobré, že tu něco takového je.
Máte po vyhraném zápase s Olympií postupové ambice?
Nemůžu mluvit za všechny, momentálně si myslím, že chceme být určitě ve špičce okresu. Máme hodně mladých šikovných hráčů i zkušenost. Do Lužné určitě krajské soutěže patří, ale nevím, jestli je to otázka roku, nebo na to bude potřeba déle času.
Co pro tebe znamená být hráčem kola?
Více než vyhrát hráče kola pro mě znamená být v té nominaci jedenácti hráčů. Do té jedenáctky vás někdo musí vybrat a to asi znamená, že jste hráli dobře. To hlasování poté je už jen o náhodě a je to taková třešnička na dortu. Ale příjemná.
Jak bys tipoval nadcházející pražské derby?
Jestli Sparta chce ještě bojovat o titul, tak jedině teď. Kdy jindy se nakopnout než se Slavií. Jako rudý srdcař věřím, že Sparta vyhraje a zamíchá ještě kartami. Jak se říká, derby je úplně jiný zápas a favorit v něm nevyhrává. Nás spíše čeká derby s Lišany, kde musíme toto pořekadlo zpochybnit a oplatit tak podzimní porážku 2:0.
Naše redakce děkuje Adamovi za rozhovor a nejen jemu, ale celému týmu přeje hodně štěstí do dalších bojů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.