Na Košutce je absolutně úžasná parta, říká čtyřbrankový střelec z posledních dvou kol Daniel Triner

Kvůli neúplnému poslednímu kolu nebyla vytvořena sestava kola, a tudíž nemohl být zvolen hráč kola. O pravidelný páteční rozhovor s hráčem však nepřijdete! Na zoubek jsme se totiž podívali střelci z Košutky Plzeň. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký byl poslední zápas s Kralovicemi? Věřili jste si před ním na tři body?
Z mého pohledu to byl velmi bojovný a vyrovnaný zápas, v první půli domácí měli par šancí, ale podržel nás náš gólman Jan Frémund, který uzamkl klec a byl k nepřekonání. Druhou půli už domácí nevěděli jak na nás a nám se podařilo rozhodnout dvěma slepenými góly. A ano, věřili jsme si, že urveme nějaké body a konečně Kralovice ve čtvrtém vzájemném zápase porazíme.
Do jara jste vstoupili výborně, máte dvě výhry. Posílili jste před jarem?
Dá se říct že ano, k týmu se připojila staronová akvizice Karel Liška, který má dynamit v pravé noze a v zápase odveze velké penzum práce., bohužel se hned v 1. zápase s Touškovem zranil. Jinak máme kádr prakticky stejný.
Jak jste strávili zimní přípravu?
Trénovali jsme třikrát týdně, hráli turnaj v Horní Bříze a měli jsme soustředění v Sušici, které nám dalo hodně. Jak v oblasti herně-kondiční, tak i ve stmelení kolektivu.
Za dvě kola jste nasázel čtyři branky, vydržíte v takhle nasazeném tempu?
Doufám že ano, ze zálohy se ke mně přesunul Tomáš (Maesto) Pekník a vytvořili jsme spolu zabijáckou dvojici. Věříme, že si budeme rozumět jako doposud a zatížíme konto i dalším soupeřům.
Vy jste nikdy nehrál jinde než za Košutku. Nikdy vás to nelákalo změnit dres, nepřišla žádná nabídka?
V dorostu jsem nad tím chvíli uvažoval, ale na Košutce je absolutně úžasná parta, takže hrát někde jinde nepřipadá v úvahu.
Co vás na klubu v Košutce baví? Jaké jsou hlavní pilíře týmu?
Jak už jsem psal výše, hlavní pilíř je parta. Bez ní bych možná fotbal už ani nehrál. Naše oslavy po vyhraném zápase nemají chybu, kdo je zažil jistě potvrdí.
V tabulce jste třináctí, co je cílem pro letošní sezónu?
Naším cílem je se co nejdříve posunout ze spodních pater tabulky nahoru, abychom nemuseli na konci sezóny řešit záchranářské práce, být v klidu a poslední zápasy si užít. Jsem přesvědčen, že pokud budeme hrát jako první dvě jarní kola, nebudeme s tím mít problém.
V dalším zápase hostíte Horažďovice, jaký zápas očekáváte?
Budeme hrát na v Horní Bříze na hřišti s velmi malými rozměry, takže čekám zápas plný soubojů a předvídám, že i se spoustou gólů. Samozřejmě se šťastným koncem pro nás.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.