ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Partu máme výbornou, už se všichni těšíme, jak vyleze sluníčko a roztáhne se venkovní roleta v hospodě u Šárky.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Naše redakce položila pár otázek krnovskému Adamovi Ondrovi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře. Jak jste se dozvěděl o nominaci do sestavy kola?
Děkuji. Předně bych chtěl za tu podporu poděkovat fanouškům, kteří hlasovali. O nominaci jsem se dozvěděl na tréninku od spoluhráčů.
Nebáli jste se zápasu s Čeladnou, která v průběhu týden rozdrtila vedoucí tým z Bohumína?
V krajském přeboru může porazit každý každého, takže jsme se určitě nebáli. Taky jsem tušil, že umělka bude naše výhoda, což se také potvrdilo.
Nakonec jste s přehledem vyhráli o čtyři branky. Popište nám tento zápas.
Myslím si, že nás nakopla první branka už v 8. minutě, kdy jsme se konečně prosadili také po standardní situaci. Poté došlo k chybě hostů, kdy se srazili dva obránci, takže pro nás nebylo problém tuto šanci využít. O poločase jsme si řekli, že hlavně nesmíme dostat kontaktní gól. Druhý poločas jsme nezačali moc dobře, hosté tam měli nějaké šance, ale přidali jsme další branky a zápas si po dlouhé době užili do konce.
Vy sám jste vsítil třetí branku. Popište jí pro náš portál.
Po špatné rozehrávce soupeře, jsem dostal balón za beky. Soupeř po domnělém ofsajdu přestal hrát a já postupoval sám na gólmana. Měl jsem dostatek času, takže nebyl problém gólmana obstřelit.
Jak jste se těšil na první jarní zápas po dlouhé zimní přípravě?
Je pravda, že ta zimní příprava je vždycky poněkud dlouhá, takže na první kolo jsem se určitě těšil. Hlavně na přírodní trávu, což teď ještě neklaplo, ale příští zápas už bychom tam měli hrát.
Jaká byla zimní příprava?
Myslím si, že některé zápasy jsme neodehráli špatně, ale chyběli nám góly. Problém však je naše umělá tráva, všichni z mančaftu vědí, jak je na tom naše umělka, takže už se těšíme na přírodní trávu.
Po prvním jarním kole jste zatím na osmém místě. Jaké ambice má Váš tým pro jarní část sezóny?
Důležité bude vyhnout se bojům o záchranu. Myslím si však, že tým na to, abychom hráli klidný střed, určitě máme.
Nyní zajíždíte do Vendryně, kterou jste na podzim doma s přehledem porazili. S jakým cílem půjdete do toho zápasu?
Určitě vycházet ze zabezpečené obrany a snažit se o rychlé protiútoky po stranách. Uvidíme, jak na tom bude hřiště. Tam to vždycky není moc o fotbale, ale spíš to bude takový boj.
Popište nám svou kariéru.
Začínal jsem jako žáček v Krnově. Po té jsem přestoupil do Opavy, kde jsem prožil veškerá mládežnická fotbalová léta. Pár sezón jsem odehrál v opavském béčku a po té se vrátil zpět do rodného Krnova.
Jakou soutěž byste si v budoucnu chtěl zahrát?
V současné době je na prvním místě práce a přítelkyně. Takže to vidím na pohyb mezi divizí a krajským přeborem, na vyšší soutěž už ambice určitě nemám.
Jaká je v Krnově parta a jaký je Váš předzápasový rituál?
Partu máme výbornou, už se všichni těšíme, jak vyleze sluníčko a roztáhne se venkovní roleta v hospodě u Šárky. :-) Předzápasový rituál nemám.
V neděli čeká reprezentaci kvalifikační zápas proti San Marinu. Jak to vidíte s postupovými šancemi našeho nároďáku?
Škoda dvou domácích remíz. Německo je jasné, podle mě se rozhodne mezi Severním Irskem a námi.
Jak trávíte svůj volný čas?
Svůj volný čas trávím zejména se svojí přítelkyní. Jinak mě baví vše, co se týká jakéhokoliv sportu. Na závěr bych chtěl pozdravit BFF, oni budou vědět, koho myslím. :-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.