Václav Jindra, trenér Sokola Zásmuky: Hráči si nejspíš mysleli, že to půjde samo

Překvapivě až předposlední místo patří po podzimní části letošní sezóny týmu Zásmuk. Loni čeřili vodu v popředí tabulky, ale letošní začátek nepotkal Zásmucké v ideální formě. Hra se sice ke konci trochu zvedala, ale bodů přibývalo pomálu. Jak z toho ven, o tom jsem si povídal s trenérem Václavem Jindrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Vašku, s tímto postavením asi spokojenost být nemůže...
Podzimní část sezóny se nám vůbec nepovedla. Asi si všichni mysleli, že to půjde po minulé sezóně samo. V létě se díky dovoleným moc netrénovalo a na přípravné zápasy jsme se nescházeli. Ještě horší zápasová docházka pak byla na začátku soutěže a k tomu se přidalo několik dlouhodobě zraněných hráčů. I tak jsme měli některé zápasy dobře rozehrané, ale nedokázali jsme je dotáhnout do vitězného konce.
V sestavách jste protočili šestadvacet hráčů, což je jeden z nejvyšších počtů na okrese...
Jak už jsem řekl, bylo dost zraněných a byli jsme rádi za jakoukoliv výpomoc. Věřim ale tomu, že je v Zásmukách dost kvalitních hráčů, kteří dokáží soutěž udržet. Jen musejí chtít. Je to jen na nich.
Co udělat přes zimu? Je reálné soutěž zachránit?
V zimě dojde k nějakým změnám, ať už na trenérské lavičce, tak v kádru. Rozhodně nikoho nepustíme a budeme se snažit posílit. Hráči dostanou možnost tak jako každou zimu udělat kvalitní přípravu. Máme velkou sokolovnu, máme kde nabírat kondici, bude se trénovat v Kostelci na umělé trávě a budou mít možnost jet na soustředění. Jak jsem už řekl, je to jen na nich, jak se k tomu postaví.
Zmiňuješ i změnu na trenérském postu. Už nechceš pokračovat?
Jak už jsem říkal v průběhu podzimu, myslím, že mužstvo potřebuje nějakou změnu, nějaký impuls. Kádr na záchranu okresu tady je.
Vašku, díky a přeji Zásmukám, aby záchrana vyšla.
Díky, věřím tomu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.