ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Podzimní.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017

Hlasovali jste nejlepšího hráče podzimu. Vítězem se stal střelec z Těškovic Vojtěch Vavrečka. O jeho gólech anebo o reprezentování České republiky v hasičském sportu se můžete dočíst v rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj, gratuluji k výhře v anketě sestava podzimu. Jaké jsou tvé pocity?
Zdravím, děkuji za gratulaci. A pocit být zvolen nejlepším hráčem podzimu je pěkný, doufám, že podporu hlasujících nezklamu a na jaře budu dál předvádět výkony, aby to na konci sezóny bylo třeba ještě lepší.
Vyhrál jsi, ale na zádá ti dýchal spoluhráč Matěj Krayzel. Kdo Vám dal takovou podporu a panovala mezi vámi nějaká rivalita?
Já bych řekl, že podpora byla velká ze strany celého týmu. Byla to skvělá týmová práce, taková jaká fungovala na podzim a snad bude fungovat nadále. Kapitán zavelel a muselo se hlasovat, zase něco přibude na ukončení. A rivalita s Matějem je veliká, je to můj mladší bratranec. Ale to víte nemohl vyhrát, to by nešlo. Ještě tak dobrý není.
Poďme se podívat na tvůj podzim. 12. gólů tě řadí na druhou pozici v tabulce střelců to je velmi pěkná statistika. Můžes nám říct jaky recept na góly používáš?
12. gólů je slušné, bylo tam i pár asistencí, ale gólů mohlo být teda daleko více, co někdy dokážu nedat to hlava nebere ani nejskalnějším příznivcům, taky si pak vyslechnu v hospodě od lidí na druhou stranu pak dám tak krásný gól, že chudáci kluci říkají booože kdo ho zase bude poslouchat celý týden. Žádný recept nemám, spoustu gólů padá hlavně zásluhou skvělých spoluhráčů.
Ve třech zápasech jsi dal hattrick. Proběhl nějaký ,,poplatek“ do kabiny nebo pokladníkovi?
Za hattrick poplatky jsou, něco mě to stálo, ale mě to nevadí, rád přispěju a pak i vypiju.
Mimo fotbal se taky věnuješ hasičskému sportu. Můžeš nám něco o tom povědět?
Těch koníčků je více, moje Chelsea, což je fenka dalmatina se kterou často cestujeme po horách, divadlo, tenis a vlastně spoustu dalších sportů, rád si zahraju všechno. No a co se týče hasiče tak za sebe jsem hrdý na to, že jsem se dokázal dostat do reprezentace a reprezentovat Českou republiku na MS v Rusku a Bulharsku a také, že díky hasičskému sportu jsem nastoupil do vysněného zaměstnání, tedy k profesionálním hasičům. Hasičský sport má v Těškovicích velkou tradici a dosáhli jsme skvělých výsledků. Je to relativně neznámý sport, ale náročnost na té nejvyšší úrovni je srovnatelná s atletickou přípravou. Výhodou je, že u nás na vesnici spousta lidí dělá k požárnímu sportu i fotbal, takže o to víc ta parta drží při sobě. A jsou docela slušné výsledky i v tom fotbale, kde sice na rozdíl od hasiče nevyhráváme mistrovství republiky, ale sem tam prales, ale věřte, že oslavy jsou pořád stejně velkolepé.
Od posledního zápasu uběhly tři měsíce. Kdy začínáte s přípravou?
Příprava začala už začátkem prosince. Bylo to hodně brzy, ale jelikož proběhla po půl roce opět změna na trenérském postě, tak s novým trenérem se začalo takhle brzo a řekl bych velice ostrou zimní přípravou.
Pojďme se taky podívat na tabulku. O dva body vedete před Březovou, je to překvapivé postavení v tabulce anebo cíl je jasný postup do okresu?
Nic to asi neznamená, překvapení to není špici jsme chtěli hrát, a měli jsme výborného a celkem přísného trenéra což nám pomohlo, vyhrát podzim je jen bonus. Ale jaro bude hodně náročné. Mrzí mě, že jsme nepostoupili loni o skóre a reorganizace dopadla tak, že vlastně opět hrajeme poslední soutěž, motivace se hledala těžko do další sezóny, o to víc mám motivaci na jaro a chtěl bych pomoct, ať tady ten okres jednou vykopeme a nějaký ten rok tam zůstaneme. To je cíl pro celou vesnici, která nás velmi podporuje, ať už obecní úřad, tak fanoušci a za to patří všem obrovské díky. Ale všichni víme, že ta cesta je dlouhá a hodně náročná, soupeři jsou kvalitní a soutěž je vyrovnaná.
V poslední otázce bych ti chtěl poděkovat za rozhovor. Popřát mnoho gólů a týmových úspěchů. A na tobě je, jestli i ty chceš, poděkovat těm, kteří ti posílali hlasy.
Já děkuji za rozhovor , a určitě děkuju těm , kteří pro mě hlasovali.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.