Sám jsem si nějaký ten hlas ťuknul, směje se Doubrava

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Brankář TJ Podřipan Rovné Miloslav Doubrava. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se Hráčem kola. Potěšilo vás vítězství v naší anketě?
Každé vítězství potěší. I to malé (smích).
Do sestavy kola vás vybral vedoucí Zděnek Fengl. Myslíte si, že zvolil správně?
Nevím, jestli správně. V posledních kolech celý tým předvádívelmi dobré výkony. Ale jsem rád, je to pro mě signál, že si vedení mých výkonů váží.
Máte ponětí, kdo pro vás hlasoval?
No přiznám se, že jsem si nějaký ten hlas ťuknul sám (smích). Ale určitě kluci z kabiny, kamarádi a rodina.
Jak těžký byl zápas s Litoměřickem? Pomohlo vás domácí prostředí?
Domácí prostředí nám pomáhá hodně, máme jedno z největších hříšť v soutěži a soupeřům to moc nesvědčí. Co se zápasu s Litoměřickem týká, řekl bych že byl těžký pro oba týmy. V této části sezony není terén zrovna optimální asi nikde. Musím ale uznat, že soupeř měl asi více ze hry. Nicméně to nedokázal to zužitkovat ve finální fázi.
Kolo před koncem podzimu jste na desátém místě. Jak jste spokojený s dosavadním umístěním?
No mohlo by to být lepší, nicméně s ohledem na to, že se posledních pár let bojuje o záchranu, hodnotím 10. místo jako dobré. I s ohledem na to, že vlastně žádný ze soupeřů nám vyloženě neutíká. Tabulka je víceméně vyrovnaná a ve hře jsou ještě stále i horní příčky.
V posledním kole hostíte České Kopisty. Co od zápasu očekáváte?
S Kopisty je to vždycky boj. My do toho půjdem na 110% a věřím, že nějaký bod urveme. Nejlépe tři, jelikož každý bod se ještě počítá!
Těšíte se na zimní přestávku? Nebo vám bude fotbal chybět
Každá přestávka je pro mě za trest. Fotbal miluji. I dnes v 29 letech se na každý zápas těším jako malej kluk. Žádnou přestávku neodpočívám, jezdím po turnajích ať halových nebo venkovních. Snažím se každý víkend někde soutěžit, jinak bych snad ani nedýchal. Na fotbale jsem závislý (smích).
Jak vidíte penalty, které rozhodují remízové zápasy?
Za mě je to nesmysl, nechal bych to dále tak, jak to bývalo. A neříkám to jen proto, že se nám až na poslední zápas v této dovednosti nedařilo. Například v Cítově, kde jsem chytal než jsem přišel do Rovného, jsme na penalty vždy vyhráli. Ale smysl v tom nevidím.
Co dělá Miloslav Doubrava, pokud nehraje fotbal?
Jsem obchodní zástupce, což je práce na 14 hodin denně. Také se věnuji rodině, mám doma skvělého 4-letého syna, který je mi neskutečným parťákem. Druhý synek je 14 dní starý a tak s ním spíše pomáhám ženě.
Znáte webový portál fotbalunas.cz?
Znám velmi dobře, sleduji ho prakticky od jeho vzniku. Registraci mám a zkouším si i odtipovat některé soutěže. Myslím si, že to byl skvělý nápad dát tomuto portálu život.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.