ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 1.kolo Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je Cvikovský borec Václav Tima! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vraťme se k poslednímu utkání kde jste zvítězili neskutečným rozdílem 14:0, Vaše hodnocení?
V tomto zápase nám vyšlo snad vše, co jsme chtěli. Od první minuty jsme dominovali. Soupeř se mi zdál od začátku odevzdaný a z celého týmu bojovali naplno maximálně tak tři lidi, od čehož se odvíjí onen vysoký počet vstřelených branek.
Co těch Vašich šest branek? Přibližte nám je prosím...
Za všechny branky musím poděkovat spoluhráčům, kteří mi balón pokaždé naservírovali před prázdnou bránu a já jen doklepával do odkryté branky. Měl jsem také hodně štěstí, spadlo mi tam všechno do čeho jsem kopl, i centr z pravé strany, který měl mířit na spoluhráče, ale nakonec skončil v bráně. Ale bez výborného kolektivního výkonu bych tolik gólů rozhodně nedal.
Zakončili jste podzim na pátém místě, naplnili jste tak vaše ambice?
Před sezónou jsme si říkali , že by jsme chtěli zůstat v kontaktu se špičkou, i když na pertoltice letos asi nikdo mít nebude ale uvidíme jak si povedou na jaře. Páté místo je pro nás dobré umístění , ztrácíme jen 4 body na druhou příčku myslím, že to je dobrá výchozí pozice pro jaro.
A vůbec jaké máte ambice pro jaro...
Ještě jsme se moc nebavili jestli bychom chtěli postup nebo ne. Přeci jen, je na to docela brzy, ale určitě si o tom budeme muset promluvit. Já osobně mám ambice vždy nejvyšší, takže za mě odpovím tak, že rozhodně bych chtěl skončit minimálně na druhém místě.
Katapultoval jste se do top deseti střelců v lize, budete chtít atakovat ty úplně první?
Za to jsem velice rád a znovu musím poděkovat klukům z mého týmu, protože ani sem bych se nedostal bez jejich pomoci. Určitě bych týmu na jaře rád pomohl dalšími góly a doufám, že tak učiním minimálně takovým gólovým příspěvkem jako dosud na podzim.
Jak moc bude potřeba doplnit tým přes Zimu?
Doplnit tým přes zimu by bylo velice potřeba, ale zatím nemám informace o tom, že by měl přijít někdo nový. Spíše si myslím, že jaro odehrajeme ve skoro stejné sestavě jako na podzim.
S týmem máte zimní rozvrh jasný. Jak se ale přes zimu budete na následující jaro chystat Vy osobně?
Klasika jako vždycky, udržovat si fyzičku běháním a přes zimu hraji ještě florbal, takže jsem skoro celoročně v zápřahu.
Co byste chtěl na závěr vzkázat fanouškům?
Všem fanouškům a kamarádům děkuji za poslané hlasy a doufám, že nejsem v této anketě naposledy. ;-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.